Влак Венеция - Гориция цени от 27,20 лв.

Започва от
27,20 лв.

Венеция до Гориция с влак

Пътуването от Венеция до Гориция от влак е 115,18 km и отнема 2 ч 41 мин. Има 28 връзки на ден, с първото заминаване на 05:06 ч. и последното на 19:39 ч.. Възможно е да пътувате от Венеция до Гориция от влак само за 27,20 лв. или за 42,27 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 27,20 лв..

Най-ниската цена27,20 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 41 мин
Връзка на ден28
Най-ниската цена27,20 лв.
Най-висока цена42,27 лв.
Първо заминаване05:06 ч.
Последно заминаване19:39 ч.
Разстояние115,18 km
ЗаминаванеВенеция
ПристиганеГориция
ПревозвачиFrecciarossa, Regionale Veloce

Влак Билети от Venice до Gorizia

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Венеция до Гориция с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Венеция до Гориция? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Венеция до Гориция?

Когато пътувате от Венеция до Гориция, можете да очаквате да платите средно около 32,15 лв.. Може да успеете да намерите цени до 27,20 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Венеция до Гориция. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Венеция до Гориция, можете да очаквате да платите средно около 32,15 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Венеция до Гориция с влак?

Разстоянието между Венеция и Гориция е приблизително 115,18 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 41 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Венеция до Гориция обхваща разстояние от 115,18 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 2 ч 41 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч 15 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Венеция до Гориция по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Венеция до Гориция?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Венеция до Гориция, който тръгва в 05:06 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 19:39 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Венеция до Гориция, който обикновено тръгва в 05:06 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 19:39 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Венеция до Гориция?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Венеция и Гориция. Можете да започнете пътуването си в Венеция на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Гориция. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Венеция до Гориция.

Колко пъти на ден има тръгващи от Венеция за Гориция?

Маршрутът от Венеция до Гориция се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Венеция са средно 28 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Венеция до Гориция, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 8 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 20 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Венеция до Гориция. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Venice до Gorizia

Евтини билети за влак от Венеция до Гориция
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Венеция до Гориция.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Венеция до Гориция, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Венеция до Гориция.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Venice до Gorizia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Гориция с влак

Когато пътувате до Гориция с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Frecciarossa, управлявана от Trenitalia, националната железопътна компания, е известна услуга за високоскоростни влакове в Италия. Влаковете FRECCIAROSSA, достигащи скорости до 300 км/ч, свързват големи градове, включително Рим, Милано, Неапол, Флоренция и Торино.

Типове билети и съоръжения от Венеция до Гориция

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от Frecciarossa при пътуване от Венеция до Гориция.

Standard

Standard е основното ниво на обслужване и включва удобна седалка и достъп до основни услуги на борда. Вагони 5-8 са за ниво Стандарт със седалки покрити със сива еко кожа.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Premium

Премиум услугата включва по-широка седалка, повече място за краката и достъп до допълнителни удобства като напитка за добре дошли и избор от вестници. Треньор 4 на влака Frecciarossa 1000 е запазен за ниво Premium.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Executive

Екзекютив е най-високото ниво на обслужване и включва всички удобства на бизнес ниво, както и лична система за забавление и гурме ястия, сервирани от специален готвач на борда.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business

Бизнес услугата е предназначена за пътуващи по работа и включва всички удобства на ниво Premium, както и достъп до специален бизнес салон и приоритетно качване на борда. Автобуси 2 и 3 на Frecciarossa 1000 са запазени за бизнес ниво на обслужване.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете Frecciarossa има безплатен WiFi. Използвайте тяхната услуга Portale FRECCE, за да гледате филми, телевизия и да наваксвате новини. Той също така предоставя актуализации за пътуване и допълнителни опции за резервация.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Търсите спокойствие? Frecciarossa предлага определени тихи зони за бизнес класа, за да осигури спокойно пътуване, без разсейване.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Без значение от модела – било то ETR 500, ETR 600, ETR 700 или ETR 1000 – всяка седалка се предлага със своя електрически контакт, за да поддържа вашите устройства заредени.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете Frecciarossa няма да се сблъскате с никакви ограничения за количеството багаж, което можете да носите на борда. Можете лесно да приберете малки чанти и предмети в рафтовете над главата или под седалката, докато по-големите куфари могат да бъдат поставени в рафтовете за багаж, разположени в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Специалната помощ е на едно обаждане за тези, които се нуждаят от нея. Наберете безплатния номер 800 90 60 60 от италианските стационарни телефони или международния номер +3902323232 от всеки телефон, включително от чужбина.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Заситите глада си в FrecciaBistrò, разположено в центъра на влака. Или, за допълнително удобство, поръчайте директно до вашето място чрез EasyBistrò на Portale FRECCE. Пътниците от премиум и бизнес класа получават безплатни закуски и напитки, докато пътниците от екзекютив класа се наслаждават на гурме ястия, подготвени от главния готвач Карло Крак.
air_con Климатик open icon close icon
Независимо от времето навън, останете комфортно прохладни с бордовия климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
Сгъваемите велосипеди се допускат като ръчен багаж, докато несгъваемите велосипеди трябва да бъдат разглобени и поставени в куфари за пътуване, показани на кондуктора или персонала на платформата преди качване, и прибрани в определена част на влака.
Услуги на борда Frecciarossa от Венеция до Гориция
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Венеция до Гориция от train.
съоръжения Frecciarossa
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check
sleeper_couchette спално място check

Венеция до Гориция Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
8.06kg
Автобус
8.64kg
Полет
23.04kg
Кола
18.43kg
Какви са емисиите на CO2 за Венеция до Гориция с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Венеция и Гориция са 8.06kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Венеция и Гориция? Като вземете влака между Венеция и Гориция, ще спестите 14.98kg CO2 емисии спрямо полет, 0.58kg спрямо автобус и 10.37kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Венеция до Гориция?
Билет влак от Венеция до Гориция е 32,15 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 27,20 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Венеция до Гориция?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Венеция до Гориция е 27,20 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Венеция и Гориция от влак?
Венеция до Гориция е 115,18 km.
Колко време трае влак между Венеция и Гориция?
Венеция до Гориция е средно 2 ч 41 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 15 мин.
Какви компании работят от Венеция до Гориция?
Венеция до Гориция се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Frecciarossa, Regionale Veloce and InterCityNotte предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Венеция до Гориция?
Венеция до Гориция има средно 28 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Венеция до Гориция?
Най-ранният влак от Венеция до Гориция тръгва на 05:06 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Венеция до Гориция?
Последният влак от Венеция до Гориция тръгва на 19:39 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Венеция до Гориция?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 27,20 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Венеция до Гориция?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Венеция, за да отидете до Гориция. Можете да преминете от Venezia Tronchetto, Venezia Tessera Centro and Venice Santa Lucia и можете да стигнете до Gorizia Centrale.
Колко директни връзки преминават от Венеция до Гориция?
Има средно 8 от Венеция до Гориция.
Кое е най-бързото време за пътуване между Венеция до Гориция от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Венеция и Гориция е 2 ч 15 мин.
Има ли директен влак от Венеция към Гориция?
Да, има директен влак между Венеция и Гориция.
Какви са емисиите на CO2 за Венеция до Гориция от влак?
Пътуването на влак от Венеция до Гориция създава 8.06kg CO2 емисии.

Отидете локално от Венеция

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Венеция

Международни маршрути от Венеция и близките райони

Други дестинации от Венеция

Други популярни маршрути