Влак Краков - Варшава цени от 21,00 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Краков до Варшава с влак

Пътуването от Краков до Варшава от влак е 252,78 km и отнема 3 ч 1 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 00:02 ч. и последното на 23:41 ч.. Възможно е да пътувате от Краков до Варшава от влак само за 21,00 лв. или за 145,51 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 21,00 лв..

Най-ниската цена21,00 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 1 мин
Връзка на ден9
Най-ниската цена21,00 лв.
Най-висока цена145,51 лв.
Първо заминаване00:02 ч.
Последно заминаване23:41 ч.
Разстояние252,78 km
ЗаминаванеКраков
ПристиганеВаршава
ПревозвачиPKP

Влак Билети от Краков до Варшава

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Краков до Варшава

Кой е най-добрият начин да се стигне от Краков до Варшава? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Краков до Варшава, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за билети за влак от Краков до Варшава?

Цените на билетите за влак от Краков до Варшава варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Краков до Варшава ще струват 21,00 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 73,52 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Краков до Варшава. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Краков до Варшава, можете да очаквате да платите средно около 73,52 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Краков до Варшава с влак?

Средното време за пътуване е 3 ч 1 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 252,78 km от Краков до Варшава. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Краков до Варшава да отнеме повече от 3 ч 1 мин. За да стигнете по-бързо от Краков до Варшава, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Краков и Варшава ще завършат пътуването в 2 ч 12 мин. Средно ще ви отнеме около 3 ч 1 мин, за да пътувате 252,78 km между Краков и Варшава.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Краков до Варшава?

Можете да тръгнете от Краков на спирки като Krakow, ul. Dworcowa,Krakow Straszewskiego,Krakow,Kraków, Rondo Matecznego,Kraków Airport. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Варшава на следните спирки: Warsaw Central,Warszawa, Wschodnia,Warszawa, Metro Marymont 01,Warsaw Chopin Airport (WAW),Warsaw Metro Mlociny,Warszawa Dworzec Zachodni. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Краков и Варшава. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Краков до Варшава?

Ще можете да пътувате от Краков до Варшава, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 9 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Краков до Варшава, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 9 директни връзки от Краков до Варшава всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Краков до Варшава. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Краков до Варшава

Евтини билети за влак от Краков до Варшава
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Краков до Варшава.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Краков до Варшава, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Краков до Варшава.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Краков до Варшава

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 24,05 лв. до 56,30 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 57% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Краков до Варшава

Най-евтините билети за влак Краков - Варшава могат да бъдат намерени само за 37,18 лв., ако имате късмет, или средно за 43,22 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 60,68 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Варшава с влак

Когато пътувате до Варшава с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда PKP от Краков до Варшава
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Краков до Варшава от train.
съоръжения PKP
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Краков до Варшава Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
17.69kg
Автобус
18.96kg
Полет
50.56kg
Кола
40.44kg
Какви са емисиите на CO2 за Краков до Варшава с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Краков и Варшава са 17.69kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Краков и Варшава? Като вземете влака между Краков и Варшава, ще спестите 32.87kg CO2 емисии спрямо полет, 1.27kg спрямо автобус и 22.75kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Краков до Варшава?
Билет влак от Краков до Варшава е 73,52 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 21,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Краков до Варшава?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Краков до Варшава е 21,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Краков и Варшава от влак?
Краков до Варшава е 252,78 km.
Колко време трае влак между Краков и Варшава?
Краков до Варшава е средно 3 ч 1 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 12 мин.
Колко влак на ден преминават от Краков до Варшава?
Краков до Варшава има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Краков до Варшава?
Най-ранният влак от Краков до Варшава тръгва на 00:02 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Краков до Варшава?
Последният влак от Краков до Варшава тръгва на 23:41 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Краков до Варшава?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 21,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Краков до Варшава?
Има средно 9 от Краков до Варшава.
Кое е най-бързото време за пътуване между Краков до Варшава от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Краков и Варшава е 2 ч 12 мин.
Има ли директен влак от Краков към Варшава?
Да, има директен влак между Краков и Варшава.
Какви са емисиите на CO2 за Краков до Варшава от влак?
Пътуването на влак от Краков до Варшава създава 17.69kg CO2 емисии.

Отидете локално от Краков

Популярни маршрути

Други дестинации от Краков

Основни маршрути до Варшава

Свързани маршрути

Други популярни маршрути