Влак Варна - Стамболийски цени от 9,31 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Варна до Стамболийски с влак

Пътуването от Варна до Стамболийски от влак е 302 km и отнема 9 ч 40 мин. Има 13 връзки на ден, с първото заминаване на 01:20 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Стамболийски от влак само за 9,31 лв. или за 17,26 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,31 лв..

Най-ниската цена9,31 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 40 мин
Връзка на ден13
Най-ниската цена9,31 лв.
Най-висока цена17,26 лв.
Първо заминаване01:20 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние302 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеСтамболийски
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Варна до Стамболийски с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Варна до Стамболийски? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Варна до Стамболийски с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Варна до Стамболийски. Средно обаче ще платите около 10,10 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 9,31 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Стамболийски. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 10,10 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Варна до Стамболийски.

Колко време отнема пътуването от Варна до Стамболийски с влак?

Пътуването от Варна до Стамболийски с влак обикновено отнема 9 ч 40 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 302 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 9 ч 40 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Варна до Стамболийски, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Варна и Стамболийски ще завършат пътуването в 5 ч 53 мин. Средно ще ви отнеме около 9 ч 40 мин, за да пътувате 302 km между Варна и Стамболийски.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Варна до Стамболийски?

Можете да тръгнете от Варна на спирки като Varna Airport, VAR,Varna Coach Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Стамболийски на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Варна и Стамболийски. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Варна до Стамболийски?

Средно има 13 заминаващи ежедневно от Варна до Стамболийски. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 1 заминаващи от Варна, които пътуват директно до Стамболийски. Има 12 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Стамболийски. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Варна до Стамболийски
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Стамболийски.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Стамболийски, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Стамболийски.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Варна до Стамболийски

Най-евтините билети за влак Варна - Стамболийски могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стамболийски с влак

Когато пътувате до Стамболийски с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Варна до Стамболийски
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Стамболийски от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Варна до Стамболийски Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
21.14kg
Автобус
22.65kg
Полет
60.4kg
Кола
48.32kg
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Стамболийски с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Варна и Стамболийски са 21.14kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Варна и Стамболийски? Като вземете влака между Варна и Стамболийски, ще спестите 39.26kg CO2 емисии спрямо полет, 1.51kg спрямо автобус и 27.18kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Варна до Стамболийски?
Билет влак от Варна до Стамболийски е 10,10 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 9,31 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Стамболийски?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Стамболийски е 9,31 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Стамболийски от влак?
Варна до Стамболийски е 302 km.
Колко време трае влак между Варна и Стамболийски?
Варна до Стамболийски е средно 9 ч 40 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 53 мин.
Колко влак на ден преминават от Варна до Стамболийски?
Варна до Стамболийски има средно 13 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Варна до Стамболийски?
Най-ранният влак от Варна до Стамболийски тръгва на 01:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Варна до Стамболийски?
Последният влак от Варна до Стамболийски тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Стамболийски?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 9,31 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варна до Стамболийски?
Има средно 1 от Варна до Стамболийски.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Стамболийски от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Варна и Стамболийски е 5 ч 53 мин.
Има ли директен влак от Варна към Стамболийски?
Да, има директен влак между Варна и Стамболийски.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Стамболийски от влак?
Пътуването на влак от Варна до Стамболийски създава 21.14kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Стамболийски

Свързани маршрути

Други популярни маршрути