Влак Варна - Велинград цени от 10,98 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Варна до Велинград с влак

Пътуването от Варна до Велинград от влак е 347,66 km и отнема 10 ч 59 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 04:55 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Велинград от влак само за 10,98 лв. или за 30,53 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,98 лв..

Най-ниската цена10,98 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 59 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена10,98 лв.
Най-висока цена30,53 лв.
Първо заминаване04:55 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние347,66 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеВелинград
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Varna до Velingrad

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуването ви от Варна до Велинград с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Варна до Велинград. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Варна до Велинград?

Когато пътувате от Варна до Велинград, можете да очаквате да платите средно около 21,39 лв.. Може да успеете да намерите цени до 10,98 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Велинград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 21,39 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Варна до Велинград.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Варна до Велинград с влак?

Средното време за пътуване е 10 ч 59 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 347,66 km от Варна до Велинград. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Варна до Велинград да отнеме повече от 10 ч 59 мин. Разстоянието между Варна и Велинград е около 347,66 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 10 ч 59 мин. Обаче най-бързите маршрути между Варна и Велинград продължават 8 ч 57 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои са спирките по маршрута от Варна до Велинград?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Варна от следните спирки: Varna Airport, VAR,Varna Coach Station. Пристигайки в Велинград, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Велинград.

Колко пътувания от Варна до Велинград се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Варна до Велинград, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 4 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Варна и Велинград. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 4 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Велинград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Varna до Velingrad

Евтини билети за влак от Варна до Велинград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Велинград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Велинград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Велинград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Varna до Velingrad

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 8,81 лв. до 22,52 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 61% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Варна до Велинград

Най-евтините билети за влак Варна - Велинград могат да бъдат намерени само за 18,47 лв., ако имате късмет, или средно за 21,41 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 22,74 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Велинград с влак

Когато пътувате до Велинград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Варна до Велинград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Велинград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Варна до Велинград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
24.34kg
Автобус
26.07kg
Полет
69.53kg
Кола
55.62kg
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Велинград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Варна и Велинград са 24.34kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Варна и Велинград? Като вземете влака между Варна и Велинград, ще спестите 45.19kg CO2 емисии спрямо полет, 1.73kg спрямо автобус и 31.28kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Варна до Велинград?
Билет влак от Варна до Велинград е 21,39 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,98 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Велинград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Велинград е 10,98 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Велинград от влак?
Варна до Велинград е 347,66 km.
Колко време трае влак между Варна и Велинград?
Варна до Велинград е средно 10 ч 59 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 57 мин.
Колко влак на ден преминават от Варна до Велинград?
Варна до Велинград има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Варна до Велинград?
Най-ранният влак от Варна до Велинград тръгва на 04:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Варна до Велинград?
Последният влак от Варна до Велинград тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Велинград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,98 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Велинград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Варна и Велинград е 8 ч 57 мин.
Има ли директен влак от Варна към Велинград?
Да, има директен влак между Варна и Велинград.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Велинград от влак?
Пътуването на влак от Варна до Велинград създава 24.34kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Велинград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути