Влак San Donà di Piave - Венеция цени от 9,39 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре 26,28 лв.
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

San Donà di Piave до Венеция с влак

Пътуването от San Donà di Piave до Венеция от влак е 28,64 km и отнема 0 ч 35 мин. Има 20 връзки на ден, с първото заминаване на 04:38 ч. и последното на 23:27 ч.. Възможно е да пътувате от San Donà di Piave до Венеция от влак само за 9,39 лв. или за 32,19 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,39 лв..

Най-ниската цена9,39 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 35 мин
Връзка на ден20
Най-ниската цена9,39 лв.
Най-висока цена32,19 лв.
Първо заминаване04:38 ч.
Последно заминаване23:27 ч.
Разстояние28,64 km
ЗаминаванеSan Donà di Piave
ПристиганеВенеция
ПревозвачиItalo, FrecciarossaОще

Влак Билети от San Donà di Piave до Венеция

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуване от San Donà di Piave до Венеция с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от San Donà di Piave до Венеция? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от San Donà di Piave до Венеция, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за билети за влак от San Donà di Piave до Венеция?

Средно билетът за влак от San Donà di Piave до Венеция ще ви струва 17,06 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 9,39 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от San Donà di Piave до Венеция. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от San Donà di Piave до Венеция варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 17,06 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от San Donà di Piave до Венеция с влак?

Разстоянието между San Donà di Piave и Венеция е приблизително 28,64 km. Като цяло ще ви отнеме около 0 ч 35 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между San Donà di Piave и Венеция е около 28,64 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 0 ч 35 мин. Обаче най-бързите маршрути между San Donà di Piave и Венеция продължават 0 ч 26 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от San Donà di Piave до Венеция с влак?

Има различни опции за избор, когато пътувате между San Donà di Piave и Венеция. Можете да започнете пътуването си в San Donà di Piave на спирки като San Donà di Piave Jesolo. Те се свързват със спирки, включително Venezia - Santa Lucia,Venice - Tronchetto,Venice Marco Polo Airport в Венеция. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от San Donà di Piave до Венеция.

Колко пътувания от San Donà di Piave до Венеция има всеки ден?

Средно има 20 заминаващи ежедневно от San Donà di Piave до Венеция. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 17 заминаващи от San Donà di Piave, които пътуват директно до Венеция. Има 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от San Donà di Piave до Венеция. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от San Donà di Piave до Венеция

Евтини билети за влак от San Donà di Piave до Венеция
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от San Donà di Piave до Венеция.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от San Donà di Piave до Венеция, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от San Donà di Piave до Венеция.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от San Donà di Piave до Венеция

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от San Donà di Piave до Венеция

Най-евтините билети за влак San Donà di Piave - Венеция могат да бъдат намерени само за 9,39 лв., ако имате късмет, или средно за 10,63 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 12,78 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Венеция с влак

Когато пътувате до Венеция с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Frecciarossa, управлявана от Trenitalia, националната железопътна компания, е известна услуга за високоскоростни влакове в Италия. Влаковете FRECCIAROSSA, достигащи скорости до 300 км/ч, свързват големи градове, включително Рим, Милано, Неапол, Флоренция и Торино.

Italo, дъщерно дружество на италианската железопътна компания Nuovo Trasporto Viaggiatori (NTV), оперира с високоскоростни влакове в цяла Италия. Пускането през 2012 г. на влакове Italo, които са както конвенционални, така и високоскоростни, осигурява на пътниците бързо и удобно пътуване из Италия. Скоростта от 300 км/ч осигурява редовен и удобен транспорт до големи градове като Рим, Неапол, Флоренция и Милано.

Типове билети и съоръжения от San Donà di Piave до Венеция

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от Frecciarossa и Italo при пътуване от San Donà di Piave до Венеция.

Premium

Премиум услугата включва по-широка седалка, повече място за краката и достъп до допълнителни удобства като напитка за добре дошли и избор от вестници. Треньор 4 на влака Frecciarossa 1000 е запазен за ниво Premium.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Standard

Standard е основното ниво на обслужване и включва удобна седалка и достъп до основни услуги на борда. Вагони 5-8 са за ниво Стандарт със седалки покрити със сива еко кожа.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Executive

Екзекютив е най-високото ниво на обслужване и включва всички удобства на бизнес ниво, както и лична система за забавление и гурме ястия, сервирани от специален готвач на борда.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business

Бизнес услугата е предназначена за пътуващи по работа и включва всички удобства на ниво Premium, както и достъп до специален бизнес салон и приоритетно качване на борда. Автобуси 2 и 3 на Frecciarossa 1000 са запазени за бизнес ниво на обслужване.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Smart

С интелигентната атмосфера изпитайте всички удобства и услуги на Italo на достъпна цена.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик

Prima

Изживейте най-доброто от Italo с атмосферата Prima, която ви осигурява максимален комфорт и първокласни услуги за цялото ви пътуване.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик

Club Executive

За още по-луксозно и релаксиращо пътуване изберете Club Ambiance. Тук ще се насладите на максимален комфорт и глезене с просторни индивидуални места за сядане.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете Frecciarossa има безплатен WiFi. Използвайте тяхната услуга Portale FRECCE, за да гледате филми, телевизия и да наваксвате новини. Той също така предоставя актуализации за пътуване и допълнителни опции за резервация.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Търсите спокойствие? Frecciarossa предлага определени тихи зони за бизнес класа, за да осигури спокойно пътуване, без разсейване.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Без значение от модела – било то ETR 500, ETR 600, ETR 700 или ETR 1000 – всяка седалка се предлага със своя електрически контакт, за да поддържа вашите устройства заредени.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете Frecciarossa няма да се сблъскате с никакви ограничения за количеството багаж, което можете да носите на борда. Можете лесно да приберете малки чанти и предмети в рафтовете над главата или под седалката, докато по-големите куфари могат да бъдат поставени в рафтовете за багаж, разположени в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Специалната помощ е на едно обаждане за тези, които се нуждаят от нея. Наберете безплатния номер 800 90 60 60 от италианските стационарни телефони или международния номер +3902323232 от всеки телефон, включително от чужбина.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Заситите глада си в FrecciaBistrò, разположено в центъра на влака. Или, за допълнително удобство, поръчайте директно до вашето място чрез EasyBistrò на Portale FRECCE. Пътниците от премиум и бизнес класа получават безплатни закуски и напитки, докато пътниците от екзекютив класа се наслаждават на гурме ястия, подготвени от главния готвач Карло Крак.
air_con Климатик open icon close icon
Независимо от времето навън, останете комфортно прохладни с бордовия климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
Сгъваемите велосипеди се допускат като ръчен багаж, докато несгъваемите велосипеди трябва да бъдат разглобени и поставени в куфари за пътуване, показани на кондуктора или персонала на платформата преди качване, и прибрани в определена част на влака.
wifi WiFi open icon close icon
Влаковете Italo са оборудвани с безплатен WiFi и развлекателния портал ItaloLive, включващ набор от филми, предавания, новини и др.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всички влакове Italo разполагат с електрически контакти на всяка седалка.
luggage Багаж open icon close icon
Вашият билет за влак идва с допустим багаж, който трябва да съхранявате в определени зони във влаковете Italo. В автобусите Smart ambience има ограничение на размера, така че се уверете, че багажът ви не надвишава 75 x 53 x 30 cm. Спазването на тези указания ви помага да избегнете наказания.
accessibility Достъпност open icon close icon
За пътниците с намалена подвижност влаковете Italo имат приоритетни места за сядане, разположени близо до достъпна тоалетна, която включва тактилни и брайлови знаци.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете Italo, въпреки че няма специален вагон за хранене, автоматите във вагони 3 и 7 (влакове AGV) или вагони 3 и 6 (влакове EVO) предлагат закуски и напитки. Пътниците на Prima Ambience получават безплатна посрещаща услуга с разнообразни закуски и напитки, сервирани на мястото им. За още по-луксозно изживяване, пътуващите в Club Executive Ambience се наслаждават на ексклузивна бордова кетъринг услуга с еспресо, сладкиши и напитки, доставени от внимателен персонал.
air_con Климатик open icon close icon
Всички влакове Italo са оборудвани с климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
Детски колички, детски колички и сгъваеми велосипеди се считат за стандартен багаж и трябва да се съхраняват на определени места във влаковете Italo. Не се допускат извънгабаритни багажи и стандартни велосипеди. Препоръчваме да защитите велосипеда си с покривало.
Услуги на борда Italo, Frecciarossa and DB - Intercity от San Donà di Piave до Венеция
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от San Donà di Piave до Венеция от train.
съоръжения Italo Frecciarossa DB - Intercity
quiet_zone Тиха зона check check cross
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check check check
accessibility Достъпност check check cross
food_and_drink Храни и напитки check check check
air_con Климатик check check cross
bicycle Велосипед check check cross
sleeper_couchette спално място cross check cross

San Donà di Piave до Венеция Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2kg
Автобус
2.15kg
Полет
5.73kg
Кола
4.58kg
Какви са емисиите на CO2 за San Donà di Piave до Венеция с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между San Donà di Piave и Венеция са 2kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между San Donà di Piave и Венеция? Като вземете влака между San Donà di Piave и Венеция, ще спестите 3.73kg CO2 емисии спрямо полет, 0.15kg спрямо автобус и 2.58kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от San Donà di Piave до Венеция?
Билет влак от San Donà di Piave до Венеция е 17,06 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 9,39 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от San Donà di Piave до Венеция?
Най-евтиният билет, който можете да получите от San Donà di Piave до Венеция е 9,39 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между San Donà di Piave и Венеция от влак?
San Donà di Piave до Венеция е 28,64 km.
Колко време трае влак между San Donà di Piave и Венеция?
San Donà di Piave до Венеция е средно 0 ч 35 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 26 мин.
Какви компании работят от San Donà di Piave до Венеция?
San Donà di Piave до Венеция се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail Italo, Frecciarossa, Regionale Veloce and DB - Intercity предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от San Donà di Piave до Венеция?
San Donà di Piave до Венеция има средно 20 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от San Donà di Piave до Венеция?
Най-ранният влак от San Donà di Piave до Венеция тръгва на 04:38 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от San Donà di Piave до Венеция?
Последният влак от San Donà di Piave до Венеция тръгва на 23:27 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от San Donà di Piave до Венеция?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 9,39 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от San Donà di Piave до Венеция?
Има средно 17 от San Donà di Piave до Венеция.
Кое е най-бързото време за пътуване между San Donà di Piave до Венеция от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между San Donà di Piave и Венеция е 0 ч 26 мин.
Има ли директен влак от San Donà di Piave към Венеция?
Да, има директен влак между San Donà di Piave и Венеция.
Какви са емисиите на CO2 за San Donà di Piave до Венеция от влак?
Пътуването на влак от San Donà di Piave до Венеция създава 2kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Международни маршрути от San Donà di Piave и близките райони

Основни маршрути до Венеция

Свързани маршрути

Други популярни маршрути