Влак Варна - Сандански цени от 15,73 лв.

Започва от
15,73 лв.

Варна до Сандански с влак

Пътуването от Варна до Сандански от влак е 422,82 km и отнема 12 ч 46 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 04:50 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Сандански от влак само за 15,73 лв. или за 32,99 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 15,73 лв..

Най-ниската цена15,73 лв.
Продължителност на пътуването12 ч 46 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена15,73 лв.
Най-висока цена32,99 лв.
Първо заминаване04:50 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние422,82 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеСандански
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Varna до Sandanski

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуването ви от Варна до Сандански с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Варна до Сандански. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Варна до Сандански?

Когато пътувате от Варна до Сандански, можете да очаквате да платите средно около 31,52 лв.. Може да успеете да намерите цени до 15,73 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Сандански. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Варна до Сандански, можете да очаквате да платите средно около 31,52 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Варна до Сандански с влак?

Пътуването между Варна и Сандански с влак е приблизително 422,82 km. Ще ви отнеме около 12 ч 46 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от Варна до Сандански, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Варна и Сандански ще завършат пътуването в 11 ч 11 мин. Средно ще ви отнеме около 12 ч 46 мин, за да пътувате 422,82 km между Варна и Сандански.

Кои спирки се използват при пътуване от Варна до Сандански?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Варна и Сандански. Можете да започнете пътуването си в Варна на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Сандански. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Варна до Сандански.

Колко пъти на ден има тръгващи от Варна за Сандански?

Маршрутът от Варна до Сандански се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Варна са средно 4 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Варна до Сандански, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 4 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Сандански. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Varna до Sandanski

Евтини билети за влак от Варна до Сандански
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Сандански.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Сандански, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Сандански.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Varna до Sandanski

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 30,86 лв. до 32,89 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 6% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Варна до Сандански

Най-евтините билети за влак Варна - Сандански могат да бъдат намерени само за 13,50 лв., ако имате късмет, или средно за 23,02 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 31,66 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сандански с влак

Когато пътувате до Сандански с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Варна до Сандански
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Сандански от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Варна до Сандански Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
29.6kg
Автобус
31.71kg
Полет
84.56kg
Кола
67.65kg
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Сандански с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Варна и Сандански са 29.6kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Варна и Сандански? Като вземете влака между Варна и Сандански, ще спестите 54.96kg CO2 емисии спрямо полет, 2.11kg спрямо автобус и 38.05kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Варна до Сандански?
Билет влак от Варна до Сандански е 31,52 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 15,73 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Сандански?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Сандански е 15,73 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Сандански от влак?
Варна до Сандански е 422,82 km.
Колко време трае влак между Варна и Сандански?
Варна до Сандански е средно 12 ч 46 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 11 ч 11 мин.
Колко влак на ден преминават от Варна до Сандански?
Варна до Сандански има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Варна до Сандански?
Най-ранният влак от Варна до Сандански тръгва на 04:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Варна до Сандански?
Последният влак от Варна до Сандански тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Сандански?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 15,73 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Варна до Сандански?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Варна, за да отидете до Сандански. Можете да преминете от Varna Sveti Ivan Rilski и можете да стигнете до Sandanski Bus Station (Сандански, Автогара).
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Сандански от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Варна и Сандански е 11 ч 11 мин.
Има ли директен влак от Варна към Сандански?
Да, има директен влак между Варна и Сандански.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Сандански от влак?
Пътуването на влак от Варна до Сандански създава 29.6kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Сандански

Свързани маршрути

Други популярни маршрути