Намерете влак от Барселона до Blanes

Барселона до Blanes с влак

Пътуването от Барселона до Blanes от влак е 61,46 km и отнема 1 ч 42 мин. Има 101 връзки на ден, с първото заминаване на 05:57 ч. и последното на 23:54 ч.. Възможно е да пътувате от Барселона до Blanes от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването1 ч 42 мин
Връзка на ден101
Първо заминаване05:57 ч.
Последно заминаване23:54 ч.
Разстояние61,46 km
ЗаминаванеБарселона
ПристиганеBlanes
ПревозвачиCercanías

Влак Билети от Barcelona до Blanes

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуване от Барселона до Blanes с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Барселона до Blanes. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за билети за влак от Барселона до Blanes?

Когато пътувате от Барселона до Blanes, можете да очаквате да платите средно около . Може да успеете да намерите цени до , но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Барселона до Blanes. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Барселона до Blanes. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема да се стигне от Барселона до Blanes с влак?

Средното време за пътуване е 1 ч 42 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 61,46 km от Барселона до Blanes. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Барселона до Blanes да отнеме повече от 1 ч 42 мин. Пътуването между Барселона и Blanes с влак обикновено отнема 1 ч 42 мин, за да се измине разстояние от 61,46 km. Най-краткото пътуване от Барселона до Blanes ще ви отнеме 1 ч 21 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Blanes е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от Барселона до Blanes?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Барселона до Blanes, който обикновено тръгва в 05:57 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 23:54 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Барселона до Blanes, който тръгва в 05:57 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 23:54 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Барселона до Blanes?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Барселона и Blanes. Можете да започнете пътуването си в Барселона на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Blanes. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Барселона до Blanes.

Колко пъти на ден има тръгващи от Барселона за Blanes?

Средно има 101 заминаващи ежедневно от Барселона до Blanes. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 34 заминаващи от Барселона, които пътуват директно до Blanes. Има 67 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Барселона до Blanes. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Barcelona до Blanes

Евтини билети за влак от Барселона до Blanes
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Барселона до Blanes.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Барселона до Blanes, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Барселона до Blanes.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Barcelona до Blanes

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Барселона до Blanes

Най-евтините билети за влак Барселона - Blanes могат да бъдат намерени само за 49,23 лв., ако имате късмет, или средно за 97,57 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 125,22 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Blanes с влак

Когато пътувате до Blanes с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Барселона до Blanes Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.3kg
Автобус
4.61kg
Полет
12.29kg
Кола
9.83kg
Какви са емисиите на CO2 за Барселона до Blanes с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Барселона и Blanes са 4.3kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Барселона и Blanes? Като вземете влака между Барселона и Blanes, ще спестите 7.99kg CO2 емисии спрямо полет, 0.31kg спрямо автобус и 5.53kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Барселона и Blanes от влак?
Барселона до Blanes е 61,46 km.
Колко време трае влак между Барселона и Blanes?
Барселона до Blanes е средно 1 ч 42 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 21 мин.
Колко влак на ден преминават от Барселона до Blanes?
Барселона до Blanes има средно 101 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Барселона до Blanes?
Най-ранният влак от Барселона до Blanes тръгва на 05:57 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Барселона до Blanes?
Последният влак от Барселона до Blanes тръгва на 23:54 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кои станции мога да премина от Барселона до Blanes?
Има 8 станция(и), от която можете да се отклоните от Барселона, за да отидете до Blanes. Можете да преминете от Barcelona Pl. Catalunya, Barcelona Estació De França, Barcelona El Clot Aragó, Barcelona Passeig De Gracia, Barcelona Nord, Barcelona Sants, Barcelona El Prat Airport and Sant Adreu Comtal и можете да стигнете до Blanes Estación de Tren.
Колко директни връзки преминават от Барселона до Blanes?
Има средно 34 от Барселона до Blanes.
Кое е най-бързото време за пътуване между Барселона до Blanes от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Барселона и Blanes е 1 ч 21 мин.
Има ли директен влак от Барселона към Blanes?
Да, има директен влак между Барселона и Blanes.
Какви са емисиите на CO2 за Барселона до Blanes от влак?
Пътуването на влак от Барселона до Blanes създава 4.3kg CO2 емисии.

Отидете локално от Барселона

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Барселона

Международни маршрути от Барселона и близките райони

Други дестинации от Барселона

Свързани маршрути

Други популярни маршрути