Влак Антверпен - Брюксел цени от 21,33 лв.

Започва от
21,33 лв.

Антверпен до Брюксел с влак

Пътуването от Антверпен до Брюксел от влак е 41,3 km и отнема 0 ч 53 мин. Има 28 връзки на ден, с първото заминаване на 00:05 ч. и последното на 19:03 ч.. Възможно е да пътувате от Антверпен до Брюксел от влак само за 21,33 лв. или за 58,55 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 21,33 лв..

Най-ниската цена21,33 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 53 мин
Връзка на ден28
Най-ниската цена21,33 лв.
Най-висока цена58,55 лв.
Първо заминаване00:05 ч.
Последно заминаване19:03 ч.
Разстояние41,3 km
ЗаминаванеАнтверпен
ПристиганеБрюксел
ПревозвачиEurostar, Regional

Влак Билети от Antwerp до Brussels

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуването ви от Антверпен до Брюксел с Virail

Планирате да пътувате от Антверпен до Брюксел? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Антверпен до Брюксел?

Цените на билетите за влак от Антверпен до Брюксел варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Антверпен до Брюксел ще струват 21,33 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 24,73 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Антверпен до Брюксел. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Антверпен до Брюксел варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 24,73 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Антверпен до Брюксел с влак?

Пътуването между Антверпен и Брюксел с влак е приблизително 41,3 km. Ще ви отнеме около 0 ч 53 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от Антверпен до Брюксел, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Антверпен и Брюксел ще завършат пътуването в 0 ч 34 мин. Средно ще ви отнеме около 0 ч 53 мин, за да пътувате 41,3 km между Антверпен и Брюксел.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Антверпен до Брюксел?

В Антверпен спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Брюксел, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Антверпен до Брюксел има всеки ден?

Маршрутът от Антверпен до Брюксел се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Антверпен са средно 28 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Антверпен до Брюксел, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 28 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Антверпен до Брюксел. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Antwerp до Brussels

Евтини билети за влак от Антверпен до Брюксел
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Антверпен до Брюксел.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Антверпен до Брюксел, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Антверпен до Брюксел.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Antwerp до Brussels

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 18,86 лв. до 57,45 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 67% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Антверпен до Брюксел

Най-евтините билети за влак Антверпен - Брюксел могат да бъдат намерени само за 14,52 лв., ако имате късмет, или средно за 23,16 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 61,62 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Брюксел с влак

Когато пътувате до Брюксел с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Eurostar е високоскоростен пътнически влак, свързващ Лондон с няколко града в континентална Европа, включително Париж, Брюксел и Амстердам. Стартиран през 1994 г., Eurostar оттогава се е утвърдил като популярен вид транспорт за туристи и пътуващи по работа. Със скорости, достигащи до 300 км/ч, влаковете Eurostar предлагат бързи и екологични условия.

Типове билети и съоръжения от Антверпен до Брюксел

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от Eurostar при пътуване от Антверпен до Брюксел.

Standard

Билетите Eurostar Standard са за пътуващи с бюджет и са най-разпространената и достъпна опция. Те обаче имат ограничена гъвкавост
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Standard Premier

Билетите Eurostar Standard Premier предлагат първокласно икономично изживяване, идеални за работа в тишина и комфорт, но на по-висока цена от Standard. Този билет включва допълнително място за краката, безплатни ястия и достъп до списания.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business Premier

Билетите Business Premier са първокласната опция на Eurostar с комфорт и гъвкавост от най-високо ниво, но и най-скъпата. С този билет ще имате просторни места за сядане, вкусни ястия, сервирани на вашето място, достъп до ексклузивни салони и специална помощ.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Business Premier пътниците и притежателите на карт бланш Eurostar™ се радват на безплатен Wi-Fi в салоните на избрани станции. Безплатни ваучери за Wi-Fi се предлагат на информационното бюро на Ashford. Всички влакове също предоставят безплатен Wi-Fi, свържете се чрез EurostarTrainsWiFi.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
От септември 2012 г. опцията за тих автобус е налична за пътуващите с Business и Standard Premier без допълнителни разходи.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка разполага с електрически контакти за Великобритания и Европа. Business Premier и Standard Premier също включват USB гнезда.
luggage Багаж open icon close icon
Вашият билет Eurostar ви позволява да вземете голямо количество багаж на борда без ограничения в теглото. Можете да носите два куфара и един ръчен артикул, всички правилно етикетирани, стига да не надвишават 85 см дължина. Бебешки колички и детски колички са разрешени на борда. Можете също така да носите велосипеда или музикалния си инструмент, който ще се счита за един от двата ви средно големи багажа, стига да е в куфар с дължина под 85 см.
accessibility Достъпност open icon close icon
Помощ за пътници с увреждания или възрастни хора се предлага на всички станции. Типът помощ варира според местоположението. Препоръчва се предварителна резервация поне 24 часа предварително, с 60 минути преди пристигане, ако не сте резервирали предварително.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Café Métropole на борда на влаковете Eurostar предлага отстъпки за чаши за многократна употреба. Непродадената храна се дарява на Олио, в полза на лондонските общности. Храна в Standard Premier: Standard Premier предлага международни ястия през целия ден. Закуската включва плодове, сладкиши и други до 10:14. След 10:15 се насладете на лека храна, десерт и напитки. Храна в Business Premier: Менюто на Business Premier е подготвено от главния готвач Raymond Blanc OBE, носител на звезда Michelin. Напитки, от чай до шампанско, се предлагат по време на пътуването.
air_con Климатик open icon close icon
Свежият въздух непрекъснато се засмуква и филтрира по време на пътуването.
bicycle Велосипед open icon close icon
Имате музикален инструмент или китара под 85 см? Можете да го включите като част от багажа си в Eurostar. Ако имате велосипед в кутия, резервирайте място, като се свържете с туристическата услуга Eurostar (достъпна за избрани влакове). Сгъваемите и детски велосипеди под 85 см са добре дошли, но трябва да са в предпазна чанта. Внимание: електронните скутери и ховърбордите са забранени. Освен това можете да вземете със себе си чифт ски или сноуборд в допълнение към багажа си
Услуги на борда Eurostar, Regional and DB - Intercity от Антверпен до Брюксел
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Антверпен до Брюксел от train.
съоръжения Eurostar Regional DB - Intercity
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check cross check
accessibility Достъпност check check cross
food_and_drink Храни и напитки check check check
air_con Климатик check check cross
bicycle Велосипед check check cross
sleeper_couchette спално място check check cross
quiet_zone Тиха зона cross check cross

Антверпен до Брюксел Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.89kg
Автобус
3.1kg
Полет
8.26kg
Кола
6.61kg
Какви са емисиите на CO2 за Антверпен до Брюксел с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Антверпен и Брюксел са 2.89kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Антверпен и Брюксел? Като вземете влака между Антверпен и Брюксел, ще спестите 5.37kg CO2 емисии спрямо полет, 0.21kg спрямо автобус и 3.72kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Антверпен до Брюксел?
Билет влак от Антверпен до Брюксел е 24,73 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 21,33 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Антверпен до Брюксел?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Антверпен до Брюксел е 21,33 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Антверпен и Брюксел от влак?
Антверпен до Брюксел е 41,3 km.
Колко време трае влак между Антверпен и Брюксел?
Антверпен до Брюксел е средно 0 ч 53 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 34 мин.
Какви компании работят от Антверпен до Брюксел?
Антверпен до Брюксел се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Eurostar, Regional and DB - Intercity предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Антверпен до Брюксел?
Антверпен до Брюксел има средно 28 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Антверпен до Брюксел?
Най-ранният влак от Антверпен до Брюксел тръгва на 00:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Антверпен до Брюксел?
Последният влак от Антверпен до Брюксел тръгва на 19:03 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Антверпен до Брюксел?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 21,33 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Антверпен до Брюксел?
Има 5 станция(и), от която можете да се отклоните от Антверпен, за да отидете до Брюксел. Можете да преминете от Antwerpen Koningin Astridplein, Antwerpen Centraal, Antwerpen-Berchem, Antwerpen and Hoboken-Polder и можете да стигнете до Brussel-Zuid, Bruxelles-Congres, Bruxelles Gare du Nord, Brussel, Arcaden and Zaventem.
Колко директни връзки преминават от Антверпен до Брюксел?
Има средно 28 от Антверпен до Брюксел.
Кое е най-бързото време за пътуване между Антверпен до Брюксел от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Антверпен и Брюксел е 0 ч 34 мин.
Има ли директен влак от Антверпен към Брюксел?
Да, има директен влак между Антверпен и Брюксел.
Какви са емисиите на CO2 за Антверпен до Брюксел от влак?
Пътуването на влак от Антверпен до Брюксел създава 2.89kg CO2 емисии.

Отидете локално от Антверпен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Антверпен

Международни маршрути от Антверпен и близките райони

Други дестинации от Антверпен

Основни маршрути до Брюксел

Свързани маршрути

Други популярни маршрути