Намерете влак от Варна до Враца

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Враца

Детайли за пътуването

Най-добра цена 18,46лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 40 мин.
Връзки на ден 34
Първо заминаване: 04:25
Последно отпътуване: 22:00
Разстояние 353km

Евтини билети за влак от Варна до Враца на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Варна до Враца. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Варна до Враца с влак?

За да стигнете до Враца с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Варна до Враца?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Варна до Враца от 10,50 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 19,05 лв..

Влакове от Варна до Враца


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Враца?

Влаковете заминават от Варна от ВАРНА - СП. or ВАРНА и пристигат на ВРАЦА - СПИРКА.

Колко връзки дневно има до Враца от Варна с влак?

16 връзки са налични всеки ден за пътуване от Варна до Враца с влак. Моля, имайте предвид, че има 16 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Варна до Враца и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 58 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Враца за 7 hours. Първият влак тръгва от Варна в 04:11, докато последният тръгва в 22:11.