Влак Montecatini Terme - Пиза цени от 13,50 лв.

Започва от
13,50 лв.

Montecatini Terme до Пиза с влак

Пътуването от Montecatini Terme до Пиза от влак е 35,6 km и отнема 1 ч 42 мин. Има 32 връзки на ден, с първото заминаване на 06:01 ч. и последното на 23:00 ч.. Възможно е да пътувате от Montecatini Terme до Пиза от влак само за 13,50 лв. или за 30,13 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 13,50 лв..

Най-ниската цена13,50 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 42 мин
Връзка на ден32
Най-ниската цена13,50 лв.
Най-висока цена30,13 лв.
Първо заминаване06:01 ч.
Последно заминаване23:00 ч.
Разстояние35,6 km
ЗаминаванеMontecatini Terme
ПристиганеПиза
ПревозвачиDB - Intercity, Regionale Veloce

Влак Билети от Montecatini Terme до Pisa

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Montecatini Terme до Пиза

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Montecatini Terme до Пиза? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Montecatini Terme до Пиза?

Средно билетът за влак от Montecatini Terme до Пиза ще ви струва 19,69 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 13,50 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Montecatini Terme до Пиза. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Montecatini Terme до Пиза. Средно обаче ще платите около 19,69 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема да се стигне от Montecatini Terme до Пиза с влак?

Средното време за пътуване е 1 ч 42 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 35,6 km от Montecatini Terme до Пиза. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Montecatini Terme до Пиза да отнеме повече от 1 ч 42 мин. Пътуването между Montecatini Terme и Пиза продължава около 35,6 km и обикновено отнема приблизително 1 ч 42 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 14 мин. Ако се опитвате да стигнете от Montecatini Terme до Пиза възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Montecatini Terme до Пиза?

Първият заминаващ за деня от Montecatini Terme до Пиза тръгва в 06:01 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 23:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Montecatini Terme и Пиза. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първият отпътуващ през нощта от Montecatini Terme до Пиза тръгва в 06:01 ч., докато последният отпътува в 23:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Montecatini Terme и Пиза. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Montecatini Terme до Пиза с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Montecatini Terme от следните спирки: . Пристигайки в Пиза, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Пиза.

Колко пътувания от Montecatini Terme до Пиза се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Montecatini Terme до Пиза, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 32 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Montecatini Terme до Пиза, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 3 директни връзки от Montecatini Terme до Пиза всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 29 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Montecatini Terme до Пиза. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Montecatini Terme до Pisa

Евтини билети за влак от Montecatini Terme до Пиза
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Montecatini Terme до Пиза.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Montecatini Terme до Пиза, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Montecatini Terme до Пиза.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Montecatini Terme до Pisa

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пиза с влак

Когато пътувате до Пиза с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Въпреки че не са толкова бързи като високоскоростните влакове ICE, влаковете InterCity на Deutsche Bahn могат да се похвалят със скорост до 200 км/ч, предлагайки просторни вагони и възможности за хранене. Опериращи по множество германски маршрути, като например Кьолн-Хамбург, тези влакове се простират и до международни дестинации, включително Амстердам и Люксембург. Някои маршрути дори разполагат с двуетажни влакове.

Типове билети и съоръжения от Montecatini Terme до Пиза

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от DB - Intercity при пътуване от Montecatini Terme до Пиза.

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn пуска безплатен WiFi в своите IC влакове, като някои вече предлагат услугата.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всички седалки и в двата класа имат електрически контакти във влаковете DB IC.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете IC можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Службата за мобилност на Deutsche Bahn предоставя помощ при качване, слизане и трансфери с влак. Персоналът е на разположение, за да отговори на въпроси и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете DB IC има ресторант за хранене или бистро за закуски. Можете да хапнете в бистрото или на мястото си. Пътниците в първа класа получават безплатна храна на мястото си. Менюто се променя, но винаги има местна храна, включително вегетариански и вегански избор.
air_con Климатик open icon close icon
Междуградските влакове имат климатизирани секции.
bicycle Велосипед open icon close icon
За влакове IC се изискват билет и резервация за велосипеди, като разходите за резервация са включени. Велосипедите обикновено се съхраняват във вагони втора класа, въпреки че вашето място може да е другаде.
Услуги на борда DB - Intercity от Montecatini Terme до Пиза
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Montecatini Terme до Пиза от train.
съоръжения DB - Intercity
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check

Montecatini Terme до Пиза Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.49kg
Автобус
2.67kg
Полет
7.12kg
Кола
5.7kg
Какви са емисиите на CO2 за Montecatini Terme до Пиза с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Montecatini Terme и Пиза са 2.49kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Montecatini Terme и Пиза? Като вземете влака между Montecatini Terme и Пиза, ще спестите 4.63kg CO2 емисии спрямо полет, 0.18kg спрямо автобус и 3.21kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Montecatini Terme до Пиза?
Билет влак от Montecatini Terme до Пиза е 19,69 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 13,50 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Montecatini Terme до Пиза?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Montecatini Terme до Пиза е 13,50 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Montecatini Terme и Пиза от влак?
Montecatini Terme до Пиза е 35,6 km.
Колко време трае влак между Montecatini Terme и Пиза?
Montecatini Terme до Пиза е средно 1 ч 42 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 14 мин.
Какви компании работят от Montecatini Terme до Пиза?
Montecatini Terme до Пиза се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail DB - Intercity and Regionale Veloce предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Montecatini Terme до Пиза?
Montecatini Terme до Пиза има средно 32 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Montecatini Terme до Пиза?
Най-ранният влак от Montecatini Terme до Пиза тръгва на 06:01 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Montecatini Terme до Пиза?
Последният влак от Montecatini Terme до Пиза тръгва на 23:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Montecatini Terme до Пиза?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 13,50 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Montecatini Terme до Пиза?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Montecatini Terme, за да отидете до Пиза. Можете да преминете от Stazione Fs и можете да стигнете до Pisa Centrale, Pisa Central Bus Station and Pisa Aeroporto.
Колко директни връзки преминават от Montecatini Terme до Пиза?
Има средно 3 от Montecatini Terme до Пиза.
Кое е най-бързото време за пътуване между Montecatini Terme до Пиза от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Montecatini Terme и Пиза е 1 ч 14 мин.
Има ли директен влак от Montecatini Terme към Пиза?
Да, има директен влак между Montecatini Terme и Пиза.
Какви са емисиите на CO2 за Montecatini Terme до Пиза от влак?
Пътуването на влак от Montecatini Terme до Пиза създава 2.49kg CO2 емисии.

Отидете локално от Montecatini Terme

Популярни маршрути

Международни маршрути от Montecatini Terme и близките райони

Други дестинации от Montecatini Terme

Основни маршрути до Пиза

Други популярни маршрути