Влак Будапеща - Сегед цени от 6,03 лв.

Започва от
6,03 лв.

Будапеща до Сегед с влак

Пътуването от Будапеща до Сегед от влак е 162,24 km и отнема 2 ч 44 мин. Има 50 връзки на ден, с първото заминаване на 08:20 ч. и последното на 16:50 ч.. Възможно е да пътувате от Будапеща до Сегед от влак само за 6,03 лв. или за 17,45 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,03 лв..

Най-ниската цена6,03 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 44 мин
Връзка на ден50
Най-ниската цена6,03 лв.
Най-висока цена17,45 лв.
Първо заминаване08:20 ч.
Последно заминаване16:50 ч.
Разстояние162,24 km
ЗаминаванеБудапеща
ПристиганеСегед
ПревозвачиMAV

Влак Билети от Budapest до Szeged

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Будапеща до Сегед с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Будапеща до Сегед? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Будапеща до Сегед, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват билетите за влак от Будапеща до Сегед?

Когато пътувате от Будапеща до Сегед, можете да очаквате да платите средно около 15,99 лв.. Може да успеете да намерите цени до 6,03 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Будапеща до Сегед. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Будапеща до Сегед варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 15,99 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Будапеща до Сегед с влак?

При разстояние от 162,24 km между Будапеща и Сегед, обикновено отнема 2 ч 44 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 2 ч 44 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Будапеща и Сегед с влак обикновено отнема 2 ч 44 мин, за да се измине разстояние от 162,24 km. Най-краткото пътуване от Будапеща до Сегед ще ви отнеме 2 ч 26 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Сегед е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от Будапеща до Сегед?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Будапеща до Сегед, който тръгва в 08:20 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 16:50 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Първият отпътуващ през нощта от Будапеща до Сегед тръгва в 08:20 ч., докато последният отпътува в 16:50 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Будапеща и Сегед. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Будапеща до Сегед с влак?

В Будапеща спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Сегед, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Будапеща до Сегед?

Ако искате да стигнете от Будапеща до Сегед, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 50 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 9 директни пътувания между Будапеща и Сегед. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 41 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Будапеща до Сегед. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Budapest до Szeged

Евтини билети за влак от Будапеща до Сегед
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Будапеща до Сегед.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Будапеща до Сегед, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Будапеща до Сегед.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Budapest до Szeged

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 12,37 лв. до 18,35 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 33% от пътуването си!

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сегед с влак

Когато пътувате до Сегед с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда MAV от Будапеща до Сегед
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Будапеща до Сегед от train.
съоръжения MAV
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check
sleeper_couchette спално място check

Будапеща до Сегед Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
11.36kg
Автобус
12.17kg
Полет
32.45kg
Кола
25.96kg
Какви са емисиите на CO2 за Будапеща до Сегед с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Будапеща и Сегед са 11.36kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Будапеща и Сегед? Като вземете влака между Будапеща и Сегед, ще спестите 21.09kg CO2 емисии спрямо полет, 0.81kg спрямо автобус и 14.6kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Будапеща до Сегед?
Билет влак от Будапеща до Сегед е 15,99 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,03 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Будапеща до Сегед?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Будапеща до Сегед е 6,03 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Будапеща и Сегед от влак?
Будапеща до Сегед е 162,24 km.
Колко време трае влак между Будапеща и Сегед?
Будапеща до Сегед е средно 2 ч 44 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 26 мин.
Колко влак на ден преминават от Будапеща до Сегед?
Будапеща до Сегед има средно 50 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Будапеща до Сегед?
Най-ранният влак от Будапеща до Сегед тръгва на 08:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Будапеща до Сегед?
Последният влак от Будапеща до Сегед тръгва на 16:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Будапеща до Сегед?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,03 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Будапеща до Сегед?
Има 8 станция(и), от която можете да се отклоните от Будапеща, за да отидете до Сегед. Можете да преминете от Budapest-Kelenföld, Budapest Nyugati pályaudvar, Budapest-Deli pu, Budapest Népliget, Keleti Pályaudvar, Budapest Clark Ádám Tér, Budapest Deli and Budapest Airport и можете да стигнете до Szeged Autóbuszállomás and Széchenyi tér (Kelemen u.).
Колко директни връзки преминават от Будапеща до Сегед?
Има средно 9 от Будапеща до Сегед.
Кое е най-бързото време за пътуване между Будапеща до Сегед от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Будапеща и Сегед е 2 ч 26 мин.
Има ли директен влак от Будапеща към Сегед?
Да, има директен влак между Будапеща и Сегед.
Какви са емисиите на CO2 за Будапеща до Сегед от влак?
Пътуването на влак от Будапеща до Сегед създава 11.36kg CO2 емисии.

Отидете локално от Будапеща

Популярни маршрути

Международни маршрути от Будапеща и близките райони

Други дестинации от Будапеща

Свързани маршрути

Други популярни маршрути