Влак Saint-Nazaire - Нант цени от 12,33 лв.

Започва от
12,33 лв.

Saint-Nazaire до Нант с влак

Пътуването от Saint-Nazaire до Нант от влак е 49,41 km и отнема 0 ч 53 мин. Има 58 връзки на ден, с първото заминаване на 05:24 ч. и последното на 21:09 ч.. Възможно е да пътувате от Saint-Nazaire до Нант от влак само за 12,33 лв. или за 59,64 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,33 лв..

Най-ниската цена12,33 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 53 мин
Връзка на ден58
Най-ниската цена12,33 лв.
Най-висока цена59,64 лв.
Първо заминаване05:24 ч.
Последно заминаване21:09 ч.
Разстояние49,41 km
ЗаминаванеSaint-Nazaire
ПристиганеНант
ПревозвачиTGV inOui, TER

Влак Билети от Saint-Nazaire до Nantes

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Saint-Nazaire до Нант

Кой е най-добрият начин да се стигне от Saint-Nazaire до Нант? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Saint-Nazaire до Нант, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Saint-Nazaire до Нант?

Средно билетът за влак от Saint-Nazaire до Нант ще ви струва 32,42 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 12,33 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Saint-Nazaire до Нант. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Saint-Nazaire до Нант ще ви струва 32,42 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Saint-Nazaire до Нант с влак?

Пътуването между Saint-Nazaire и Нант с влак е приблизително 49,41 km. Ще ви отнеме около 0 ч 53 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Saint-Nazaire до Нант обхваща разстояние от 49,41 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 0 ч 53 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 35 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Saint-Nazaire до Нант по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време на деня мога да пътувам от Saint-Nazaire до Нант?

Първото пътуване за деня тръгва от Saint-Nazaire в 05:24 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 21:09 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Saint-Nazaire и Нант. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Saint-Nazaire в 05:24 ч., а последният - в 21:09 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Saint-Nazaire до Нант могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Saint-Nazaire до Нант?

Можете да тръгнете от Saint-Nazaire на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Нант на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Saint-Nazaire и Нант. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Saint-Nazaire до Нант има всеки ден?

Маршрутът от Saint-Nazaire до Нант се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Saint-Nazaire са средно 58 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Saint-Nazaire до Нант, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 49 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 9 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Saint-Nazaire до Нант. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Saint-Nazaire до Nantes

Евтини билети за влак от Saint-Nazaire до Нант
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Saint-Nazaire до Нант.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Saint-Nazaire до Нант, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Saint-Nazaire до Нант.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Saint-Nazaire до Nantes

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 15,65 лв. до 17,67 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 11% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Saint-Nazaire до Нант

Най-евтините билети за влак Saint-Nazaire - Нант могат да бъдат намерени само за 15,48 лв., ако имате късмет, или средно за 16,71 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17,83 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Нант с влак

Когато пътувате до Нант с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

TGV inOui, който заменя традиционните TGV услуги, като предлага съвременна надстройка, е високоскоростна влакова услуга, управлявана от Френските национални железници, SNCF, която улеснява изследването на около 50 дестинации в съседни страни като Белгия, Германия и Испания. TGV inOUI е проектиран да предлага повече комфорт и гъвкавост на пътниците, с функции като просторни седалки, Wi-Fi и кетъринг услуги. Той свързва големите градове във Франция и осигурява бърз, удобен и комфортен начин на пътуване.

Типове билети и съоръжения от Saint-Nazaire до Нант

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от TGV inOui при пътуване от Saint-Nazaire до Нант.

Second Class (The essentials)

За практично и достъпно пътуване TGV INOUI има две тарифи за билети втора класа: The Prems Second, достъпна опция, и The Second, класическа втора класа. И двете могат да бъдат заменени и възстановени при определени условия. Билетите на Prem са перфектни, ако търсите най-ниските цени, започващи от само 15 € и налични за резервация до 4 месеца предварително.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class (The comfort)

Билетите за първа класа пренасят вашето пътуване на следващото ниво, предлагайки подобрен комфорт и изключителни предимства, включително опцията за избор на места в тихата зона. Освен това този билет предлага гъвкавост за вашата резервация и предоставя допълнителни предимства към функциите на втора класа.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business Première (The flexibility)

Business Première предлага първокласни предимства като безплатна обмяна или възстановяване на суми и ексклузивни удобства, включително усъвършенстван Wi-Fi и достъп до салоните на Grand Voyageur, като същевременно гарантира гъвкавост при резервацията ви.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

quiet_zone Тиха зона open icon close icon
С билет Business Première влезте в изключителен автобус, създаден за комфорт. Това е вашето тихо убежище, идеално както за работа, така и за почивка.
wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете TGV INOUI се насладете на безплатен WiFi достъп през цялото си пътуване. Независимо дали работите, отговаряте на имейли или се гмуркате в развлекателния център на TGV INOUI, ние ще ви покрием.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка на TGV inOUI е мощна! С контакт на ваше разположение винаги сте заредени и готови.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете TGV INOUI можете да носите толкова багаж, колкото могат да носят ръцете и краката ви, но не забравяйте да етикетирате правилно собствения си багаж. Чантите и дребните предмети се съхраняват най-добре на нивото на краката или под седалката; по-тежките парчета трябва да се поставят в свободен ъгъл на вагона или по централната му пътека.
accessibility Достъпност open icon close icon
За пътниците с проблеми с мобилността TGV INOUI предлага услугата „Accès Plus“. Това осигурява специална помощ от гарата директно до седалката на влака. Препоръчително е пътниците да се свържат с „Accès Plus“, след като осигурят билетите си и да се уверят, че уговорките са направени най-малко 48 часа преди планираното заминаване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Пътуващите с TGV INOUI могат да очакват с нетърпение асортимент от храни и напитки. Влаковата услуга представя подбрана селекция, която обещава да се погрижи за различни вкусове.
air_con Климатик open icon close icon
Останете хладни и удобни. Всички влакове TGV inOUI са климатизирани, което гарантира приятно пътуване, независимо от времето навън.
bicycle Велосипед open icon close icon
Необходима е резервация за несгъваеми велосипеди (€10) в избрани влакове TGV INOUI, сгъваеми велосипеди под 130x90cm могат да пътуват като ръчен багаж във всеки влак TGV INOUI, разглобени велосипеди могат да се вземат без резервация, ако се съхраняват в чанта за велосипеди под 130x90cm. Водни или сноубордове, сгънати тротинетки и музикални инструменти могат да се вземат като ръчен багаж, ако са в куфар под 130 x 90 cm.
Услуги на борда TGV inOui and TER от Saint-Nazaire до Нант
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Saint-Nazaire до Нант от train.
съоръжения TGV inOui TER
quiet_zone Тиха зона check cross
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
accessibility Достъпност check cross
food_and_drink Храни и напитки check check
air_con Климатик check cross
bicycle Велосипед check cross
sleeper_couchette спално място check cross

Saint-Nazaire до Нант Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.46kg
Автобус
3.71kg
Полет
9.88kg
Кола
7.91kg
Какви са емисиите на CO2 за Saint-Nazaire до Нант с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Saint-Nazaire и Нант са 3.46kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Saint-Nazaire и Нант? Като вземете влака между Saint-Nazaire и Нант, ще спестите 6.42kg CO2 емисии спрямо полет, 0.25kg спрямо автобус и 4.45kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Saint-Nazaire до Нант?
Билет влак от Saint-Nazaire до Нант е 32,42 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,33 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Saint-Nazaire до Нант?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Saint-Nazaire до Нант е 12,33 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Saint-Nazaire и Нант от влак?
Saint-Nazaire до Нант е 49,41 km.
Колко време трае влак между Saint-Nazaire и Нант?
Saint-Nazaire до Нант е средно 0 ч 53 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 35 мин.
Какви компании работят от Saint-Nazaire до Нант?
Saint-Nazaire до Нант се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail TGV inOui and TER предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Saint-Nazaire до Нант?
Saint-Nazaire до Нант има средно 58 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Saint-Nazaire до Нант?
Най-ранният влак от Saint-Nazaire до Нант тръгва на 05:24 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Saint-Nazaire до Нант?
Последният влак от Saint-Nazaire до Нант тръгва на 21:09 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Saint-Nazaire до Нант?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 12,33 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Saint-Nazaire до Нант?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Saint-Nazaire, за да отидете до Нант. Можете да преминете от St. Nazaire La Croix-de-Mean and St-Nazaire и можете да стигнете до Saint-Sébastien-Pas-Enchantés, Nantes Haluchère and Gare SNCF Sud.
Колко директни връзки преминават от Saint-Nazaire до Нант?
Има средно 49 от Saint-Nazaire до Нант.
Кое е най-бързото време за пътуване между Saint-Nazaire до Нант от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Saint-Nazaire и Нант е 0 ч 35 мин.
Има ли директен влак от Saint-Nazaire към Нант?
Да, има директен влак между Saint-Nazaire и Нант.
Какви са емисиите на CO2 за Saint-Nazaire до Нант от влак?
Пътуването на влак от Saint-Nazaire до Нант създава 3.46kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Saint-Nazaire

Международни маршрути от Saint-Nazaire и близките райони

Други дестинации от Saint-Nazaire

Основни маршрути до Нант

Свързани маршрути

Други популярни маршрути