Влак Мадрид - Луго цени от 213,90 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Мадрид до Луго с влак

Пътуването от Мадрид до Луго от влак е 431,06 km и отнема 2 ч 45 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 06:58 ч. и последното на 20:25 ч.. Възможно е да пътувате от Мадрид до Луго от влак само за 213,90 лв. или за 282,58 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 213,90 лв..

Най-ниската цена213,90 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 45 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена213,90 лв.
Най-висока цена282,58 лв.
Първо заминаване06:58 ч.
Последно заминаване20:25 ч.
Разстояние431,06 km
ЗаминаванеМадрид
ПристиганеЛуго
ПревозвачиRenfe, Alsa

Влак Билети от Madrid до Lugo

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуване от Мадрид до Луго с Virail

Планирате да пътувате от Мадрид до Луго? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Мадрид до Луго с влак?

Най-евтините билети за влак от Мадрид до Луго струват 213,90 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 232,84 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Мадрид до Луго.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Мадрид до Луго. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Мадрид до Луго. Средно обаче ще платите около 232,84 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Мадрид до Луго с влак?

Пътуването от Мадрид до Луго с влак обикновено отнема 2 ч 45 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 431,06 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 2 ч 45 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Мадрид и Луго е около 431,06 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 2 ч 45 мин. Обаче най-бързите маршрути между Мадрид и Луго продължават 2 ч 10 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

В колко часа са заминаващите от Мадрид до Луго?

Първото пътуване за деня тръгва от Мадрид в 06:58 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 20:25 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Мадрид и Луго. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първото пътуване през нощта тръгва от Мадрид в 06:58 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 20:25 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Мадрид и Луго. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от Мадрид до Луго?

Ще можете да напуснете Мадрид, като използвате спирки като Madrid Puente de la Cea,MADRID (E),Madrid Chamartin,Madrid - Avenida de America,Madrid-Atocha,Madrid Méndez Alvaro,Madrid Barajas Airport,MADRID BARAJAS aeropuerto T1. Те ви свързват със спирки, включително Lugo(SP) в Луго. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Мадрид, или в Луго, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Мадрид за Луго?

Ако искате да стигнете от Мадрид до Луго, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 5 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Мадрид и Луго. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 5 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Мадрид до Луго. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Madrid до Lugo

Евтини билети за влак от Мадрид до Луго
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мадрид до Луго.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мадрид до Луго, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мадрид до Луго.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Madrid до Lugo

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 59,23 лв. до 257,81 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 77% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Мадрид до Луго

Най-евтините билети за влак Мадрид - Луго могат да бъдат намерени само за 99,62 лв., ако имате късмет, или средно за 168,93 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 248,79 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Луго с влак

Когато пътувате до Луго с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Alsa от Мадрид до Луго
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Мадрид до Луго от train.
съоръжения Alsa
wifi WiFi check
luggage Багаж check
bicycle Велосипед check

Мадрид до Луго Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
30.17kg
Автобус
32.33kg
Полет
86.21kg
Кола
68.97kg
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Луго с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Мадрид и Луго са 30.17kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Мадрид и Луго? Като вземете влака между Мадрид и Луго, ще спестите 56.04kg CO2 емисии спрямо полет, 2.16kg спрямо автобус и 38.8kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Мадрид до Луго?
Билет влак от Мадрид до Луго е 232,84 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 213,90 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мадрид до Луго?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мадрид до Луго е 213,90 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мадрид и Луго от влак?
Мадрид до Луго е 431,06 km.
Колко време трае влак между Мадрид и Луго?
Мадрид до Луго е средно 2 ч 45 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 10 мин.
Какви компании работят от Мадрид до Луго?
Мадрид до Луго се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Renfe and Alsa предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Мадрид до Луго?
Мадрид до Луго има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Мадрид до Луго?
Най-ранният влак от Мадрид до Луго тръгва на 06:58 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Мадрид до Луго?
Последният влак от Мадрид до Луго тръгва на 20:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мадрид до Луго?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 213,90 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мадрид до Луго от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Мадрид и Луго е 2 ч 10 мин.
Има ли директен влак от Мадрид към Луго?
Да, има директен влак между Мадрид и Луго.
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Луго от влак?
Пътуването на влак от Мадрид до Луго създава 30.17kg CO2 емисии.

Отидете локално от Мадрид

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Мадрид

Международни маршрути от Мадрид и близките райони

Други дестинации от Мадрид

Свързани маршрути

Други популярни маршрути