Намерете влак от Варна до Перник

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Перник

Детайли за пътуването

Най-добра цена 20,74лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 54 мин.
Връзки на ден 16
Първо заминаване: 04:25
Последно отпътуване: 23:00
Разстояние 404km

Най-добрите оферти за вашия влак от Варна до Перник на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Перник. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Варна до Перник, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Варна до Перник?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Варна до Перник, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Варна до Перник?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Варна до Перник от 11,80 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 13,63 лв..

Влакове от Варна до Перник


Тъй като пътуването между Варна и Перник е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Перник?

Влаковете до Перник заминават от Варна от ВАРНА и пристигат на ПЕРНИК.

Колко връзки дневно има за пътуване до Перник от Варна с влак?

12 връзки са налични всеки ден за пътуване от Варна до Перник с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Варна до Перник

Средната продължителност на пътуването е 10 hours and 19 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Перник за 8 hours and 42 minutes. Първият влак тръгва от Варна в 04:01, докато последният тръгва в 18:01.