Влак Ню Йорк - Бъфало цени от 133,12 лв.

Започва от
133,12 лв.

Ню Йорк до Бъфало с влак

Пътуването от Ню Йорк до Бъфало от влак е 471,01 km и отнема 9 ч 14 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 07:15 ч. и последното на 23:35 ч.. Възможно е да пътувате от Ню Йорк до Бъфало от влак само за 133,12 лв. или за 334,61 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 133,12 лв..

Най-ниската цена133,12 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 14 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена133,12 лв.
Най-висока цена334,61 лв.
Първо заминаване07:15 ч.
Последно заминаване23:35 ч.
Разстояние471,01 km
ЗаминаванеНю Йорк
ПристиганеБъфало
ПревозвачиAmtrak

Влак Билети от New York, NY до Buffalo, NY

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Стигнете от Ню Йорк до Бъфало с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Ню Йорк до Бъфало. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Ню Йорк до Бъфало с влак?

Цените на билетите за влак от Ню Йорк до Бъфало варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Ню Йорк до Бъфало ще струват 133,12 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 177,74 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Ню Йорк до Бъфало. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Ню Йорк до Бъфало. Средно обаче ще платите около 177,74 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Ню Йорк до Бъфало с влак?

Пътуването от Ню Йорк до Бъфало с влак обикновено отнема 9 ч 14 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 471,01 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 9 ч 14 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Ню Йорк и Бъфало е около 471,01 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 9 ч 14 мин. Обаче най-бързите маршрути между Ню Йорк и Бъфало продължават 8 ч 14 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Ню Йорк до Бъфало?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Ню Йорк до Бъфало, който обикновено тръгва в 07:15 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 23:35 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Ню Йорк до Бъфало, който обикновено тръгва в 07:15 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 23:35 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Ню Йорк до Бъфало?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Ню Йорк от следните спирки: . Пристигайки в Бъфало, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Бъфало.

Колко пътувания от Ню Йорк до Бъфало се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Ню Йорк до Бъфало, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 1 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Ню Йорк до Бъфало, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 1 директни връзки от Ню Йорк до Бъфало всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Ню Йорк до Бъфало. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от New York, NY до Buffalo, NY

Евтини билети за влак от Ню Йорк до Бъфало
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Ню Йорк до Бъфало.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Ню Йорк до Бъфало, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Ню Йорк до Бъфало.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от New York, NY до Buffalo, NY

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 133,12 лв. до 258,36 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 48% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Ню Йорк до Бъфало

Най-евтините билети за влак Ню Йорк - Бъфало могат да бъдат намерени само за 95,71 лв., ако имате късмет, или средно за 124,35 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 189,89 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бъфало с влак

Когато пътувате до Бъфало с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Amtrak от Ню Йорк до Бъфало
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Ню Йорк до Бъфало от train.
съоръжения Amtrak
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check
sleeper_couchette спално място check

Ню Йорк до Бъфало Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
32.97kg
Автобус
35.33kg
Полет
94.2kg
Кола
75.36kg
Какви са емисиите на CO2 за Ню Йорк до Бъфало с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Ню Йорк и Бъфало са 32.97kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Ню Йорк и Бъфало? Като вземете влака между Ню Йорк и Бъфало, ще спестите 61.23kg CO2 емисии спрямо полет, 2.36kg спрямо автобус и 42.39kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Ню Йорк до Бъфало?
Билет влак от Ню Йорк до Бъфало е 177,74 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 133,12 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Ню Йорк до Бъфало?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Ню Йорк до Бъфало е 133,12 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Ню Йорк и Бъфало от влак?
Ню Йорк до Бъфало е 471,01 km.
Колко време трае влак между Ню Йорк и Бъфало?
Ню Йорк до Бъфало е средно 9 ч 14 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 14 мин.
Колко влак на ден преминават от Ню Йорк до Бъфало?
Ню Йорк до Бъфало има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Ню Йорк до Бъфало?
Най-ранният влак от Ню Йорк до Бъфало тръгва на 07:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Ню Йорк до Бъфало?
Последният влак от Ню Йорк до Бъфало тръгва на 23:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Ню Йорк до Бъфало?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 133,12 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Ню Йорк до Бъфало?
Има 5 станция(и), от която можете да се отклоните от Ню Йорк, за да отидете до Бъфало. Можете да преминете от New York Port Authority Bus Station, Newark Airport Amtrak, John F. Kennedy International Airport, LaGuardia Airport and Penn Station и можете да стигнете до BUF Airport and Buffalo NY Exchange Street.
Колко директни връзки преминават от Ню Йорк до Бъфало?
Има средно 1 от Ню Йорк до Бъфало.
Кое е най-бързото време за пътуване между Ню Йорк до Бъфало от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Ню Йорк и Бъфало е 8 ч 14 мин.
Има ли директен влак от Ню Йорк към Бъфало?
Да, има директен влак между Ню Йорк и Бъфало.
Какви са емисиите на CO2 за Ню Йорк до Бъфало от влак?
Пътуването на влак от Ню Йорк до Бъфало създава 32.97kg CO2 емисии.

Отидете локално от Ню Йорк

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Ню Йорк

Други дестинации от Ню Йорк

Свързани маршрути

Други популярни маршрути