Влак Флоренция - Прато цени от 7,44 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Флоренция до Прато с влак

Пътуването от Флоренция до Прато от влак е 18,29 km и отнема 0 ч 21 мин. Има 44 връзки на ден, с първото заминаване на 00:25 ч. и последното на 22:09 ч.. Възможно е да пътувате от Флоренция до Прато от влак само за 7,44 лв. или за 49,90 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,44 лв..

Най-ниската цена7,44 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 21 мин
Връзка на ден44
Най-ниската цена7,44 лв.
Най-висока цена49,90 лв.
Първо заминаване00:25 ч.
Последно заминаване22:09 ч.
Разстояние18,29 km
ЗаминаванеФлоренция
ПристиганеПрато
ПревозвачиDB - Intercity, Trenitalia

Влак Билети от Флоренция до Прато

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуването ви от Флоренция до Прато с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Флоренция до Прато? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Флоренция до Прато с влак?

Най-евтините билети за влак от Флоренция до Прато струват 7,44 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 24,05 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Флоренция до Прато.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Флоренция до Прато. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Флоренция до Прато варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 24,05 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Флоренция до Прато с влак?

Разстоянието между Флоренция и Прато е приблизително 18,29 km. Като цяло ще ви отнеме около 0 ч 21 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Флоренция до Прато, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Флоренция и Прато ще завършат пътуването в 0 ч 9 мин. Средно ще ви отнеме около 0 ч 21 мин, за да пътувате 18,29 km между Флоренция и Прато.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Флоренция до Прато?

В Флоренция спирките за заминаване включват Scandicci, Villa Constanza,Firenze Campo Di Marte,Florence Santa Maria Novella,Florence, Florence (Piazzale Montelungo),Florence Cascine,Firenze S. Marco Vecchio,Florence - Rifredi. Когато пристигнете в Прато, може да успеете да слезете на спирки като Prato Central Station,Prato, Piazzale Del Museo. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Флоренция до Прато има всеки ден?

Маршрутът от Флоренция до Прато се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Флоренция са средно 44 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Флоренция до Прато, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 44 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Флоренция до Прато. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Флоренция до Прато

Евтини билети за влак от Флоренция до Прато
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Флоренция до Прато.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Флоренция до Прато, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Флоренция до Прато.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Флоренция до Прато

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Прато с влак

Когато пътувате до Прато с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Въпреки че не са толкова бързи като високоскоростните влакове ICE, влаковете InterCity на Deutsche Bahn могат да се похвалят със скорост до 200 км/ч, предлагайки просторни вагони и възможности за хранене. Опериращи по множество германски маршрути, като например Кьолн-Хамбург, тези влакове се простират и до международни дестинации, включително Амстердам и Люксембург. Някои маршрути дори разполагат с двуетажни влакове.

Типове билети и съоръжения от Флоренция до Прато

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от DB - Intercity при пътуване от Флоренция до Прато.

Second Class

Ако пътувате на втора класа във влак на Deutsche Bahn IC, можете да се насладите на удобства като контактни гнезда, безплатен Wi-Fi, сгъваеми маси и удобни седалки през целия път. Не забравяйте да посетите бистрата кола, ако искате нещо за пиене или ядене, въпреки че имайте предвид, че те може да не са налични във някои IC влакове.

wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn пуска безплатен WiFi в своите IC влакове, като някои вече предлагат услугата.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всички седалки и в двата класа имат електрически контакти във влаковете DB IC.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете IC можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Службата за мобилност на Deutsche Bahn предоставя помощ при качване, слизане и трансфери с влак. Персоналът е на разположение, за да отговори на въпроси и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете DB IC има ресторант за хранене или бистро за закуски. Можете да хапнете в бистрото или на мястото си. Пътниците в първа класа получават безплатна храна на мястото си. Менюто се променя, но винаги има местна храна, включително вегетариански и вегански избор.
air_con Климатик open icon close icon
Междуградските влакове имат климатизирани секции.
bicycle Велосипед open icon close icon
За влакове IC се изискват билет и резервация за велосипеди, като разходите за резервация са включени. Велосипедите обикновено се съхраняват във вагони втора класа, въпреки че вашето място може да е другаде.
Услуги на борда DB - Intercity and Trenitalia от Флоренция до Прато
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Флоренция до Прато от train.
съоръжения DB - Intercity Trenitalia
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
food_and_drink Храни и напитки check check
quiet_zone Тиха зона cross check
accessibility Достъпност cross check
air_con Климатик cross check
bicycle Велосипед cross check
sleeper_couchette спално място cross check

Флоренция до Прато Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.28kg
Автобус
1.37kg
Полет
3.66kg
Кола
2.93kg
Какви са емисиите на CO2 за Флоренция до Прато с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Флоренция и Прато са 1.28kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Флоренция и Прато? Като вземете влака между Флоренция и Прато, ще спестите 2.38kg CO2 емисии спрямо полет, 0.09kg спрямо автобус и 1.65kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Флоренция до Прато?
Билет влак от Флоренция до Прато е 24,05 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,44 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Флоренция до Прато?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Флоренция до Прато е 7,44 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Флоренция и Прато от влак?
Флоренция до Прато е 18,29 km.
Колко време трае влак между Флоренция и Прато?
Флоренция до Прато е средно 0 ч 21 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 9 мин.
Какви компании работят от Флоренция до Прато?
Флоренция до Прато се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail DB - Intercity and Trenitalia предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Флоренция до Прато?
Флоренция до Прато има средно 44 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Флоренция до Прато?
Най-ранният влак от Флоренция до Прато тръгва на 00:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Флоренция до Прато?
Последният влак от Флоренция до Прато тръгва на 22:09 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Флоренция до Прато?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 7,44 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Флоренция до Прато?
Има средно 44 от Флоренция до Прато.
Кое е най-бързото време за пътуване между Флоренция до Прато от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Флоренция и Прато е 0 ч 9 мин.
Има ли директен влак от Флоренция към Прато?
Да, има директен влак между Флоренция и Прато.
Какви са емисиите на CO2 за Флоренция до Прато от влак?
Пътуването на влак от Флоренция до Прато създава 1.28kg CO2 емисии.

Отидете локално от Флоренция

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Флоренция

Международни маршрути от Флоренция и близките райони

Други дестинации от Флоренция

Основни маршрути до Прато

Свързани маршрути

Други популярни маршрути