Влак Варна - Асеновград цени от 4,79 лв.

Започва от
4,79 лв.

Варна до Асеновград с влак

Пътуването от Варна до Асеновград от влак е 283,3 km и отнема 8 ч 12 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 04:50 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Асеновград от влак само за 4,79 лв. или за 32,11 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,79 лв..

Най-ниската цена4,79 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 12 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена4,79 лв.
Най-висока цена32,11 лв.
Първо заминаване04:50 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние283,3 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеАсеновград
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Varna до Asenovgrad

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуването ви от Варна до Асеновград с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Варна до Асеновград? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Варна до Асеновград?

Цените на билетите за влак от Варна до Асеновград варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Варна до Асеновград ще струват 4,79 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 18,06 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Асеновград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Варна до Асеновград ще ви струва 18,06 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от Варна до Асеновград с влак?

Пътуването между Варна и Асеновград с влак е приблизително 283,3 km. Ще ви отнеме около 8 ч 12 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от Варна до Асеновград, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Варна и Асеновград ще завършат пътуването в 6 ч 22 мин. Средно ще ви отнеме около 8 ч 12 мин, за да пътувате 283,3 km между Варна и Асеновград.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Варна до Асеновград?

В Варна спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Асеновград, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Варна за Асеновград?

Точният брой на пътуванията от Варна до Асеновград може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 6 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Варна до Асеновград. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Варна до Асеновград варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 6 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Асеновград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Varna до Asenovgrad

Евтини билети за влак от Варна до Асеновград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Асеновград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Асеновград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Асеновград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Varna до Asenovgrad

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 1,96 лв. до 20,27 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 90% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Варна до Асеновград

Най-евтините билети за влак Варна - Асеновград могат да бъдат намерени само за 5,46 лв., ако имате късмет, или средно за 15,63 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 21,35 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Асеновград с влак

Когато пътувате до Асеновград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Варна до Асеновград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Асеновград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Варна до Асеновград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
19.83kg
Автобус
21.25kg
Полет
56.66kg
Кола
45.33kg
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Асеновград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Варна и Асеновград са 19.83kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Варна и Асеновград? Като вземете влака между Варна и Асеновград, ще спестите 36.83kg CO2 емисии спрямо полет, 1.42kg спрямо автобус и 25.5kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Варна до Асеновград?
Билет влак от Варна до Асеновград е 18,06 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,79 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Асеновград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Асеновград е 4,79 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Асеновград от влак?
Варна до Асеновград е 283,3 km.
Колко време трае влак между Варна и Асеновград?
Варна до Асеновград е средно 8 ч 12 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 22 мин.
Колко влак на ден преминават от Варна до Асеновград?
Варна до Асеновград има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Варна до Асеновград?
Най-ранният влак от Варна до Асеновград тръгва на 04:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Варна до Асеновград?
Последният влак от Варна до Асеновград тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Асеновград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 4,79 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Асеновград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Варна и Асеновград е 6 ч 22 мин.
Има ли директен влак от Варна към Асеновград?
Да, има директен влак между Варна и Асеновград.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Асеновград от влак?
Пътуването на влак от Варна до Асеновград създава 19.83kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Асеновград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути