Намерете влак от Варна до Пловдив

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,22 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 41 мин.
връзки на ден 15
Първо заминаване 07:35
Последно отпътуване 02:20
разстояние 285 km

Сравнете най-добрите цени за влак от Варна до Пловдив

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Варна до Пловдив. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Каква е цената на билетите за влак от Варна до Пловдив?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Варна до Пловдив от 0,22 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 13,73 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Варна до Пловдив?

За да стигнете до Пловдив с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Цена на билет - всеки ден

Още Още Още Още Още 231,59 лв. Още
Още Още 31,68 лв. Още Още Още Още

Влакове от Варна до Пловдив

Колко време ви трябва, за да стигнете до Пловдив с влак?

Средната продължителност на пътуването е 8 ч. 41 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до Пловдив за 5 ч. 30 мин.. Първият влак тръгва от Варна в 07:35, докато последният тръгва в 02:20.

На кои станции можете да хванете влака до Пловдив и къде ще пристигнете?

Влаковете до Пловдив ще заминат от ВАРНА and ВАРНА - СП. и ще пристигнат на ПЛОВДИВ.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко влакови връзки има от Варна до Пловдив всеки ден?

Ако желаете да отидете в Пловдив от Варна с влак, 15 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 3 маршрута са преки линии, докато 12 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

15 връзки са налични всеки ден за пътуване от Варна до Пловдив с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 3 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.