Влак Варна - Мездра цени от 10,35 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Варна до Мездра с влак

Пътуването от Варна до Мездра от влак е 342,31 km и отнема 7 ч 5 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 04:55 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Мездра от влак само за 10,35 лв. или за 28,92 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,35 лв..

Най-ниската цена10,35 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 5 мин
Връзка на ден9
Най-ниската цена10,35 лв.
Най-висока цена28,92 лв.
Първо заминаване04:55 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние342,31 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеМездра
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Varna до Mezdra

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Варна до Мездра с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Варна до Мездра. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Варна до Мездра?

Когато пътувате от Варна до Мездра, можете да очаквате да платите средно около 19,22 лв.. Може да успеете да намерите цени до 10,35 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Мездра. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 19,22 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Варна до Мездра.

Колко дълго е пътуването от Варна до Мездра с влак?

Пътуването между Варна и Мездра с влак е приблизително 342,31 km. Ще ви отнеме около 7 ч 5 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Варна и Мездра е около 342,31 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 7 ч 5 мин. Обаче най-бързите маршрути между Варна и Мездра продължават 5 ч 50 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои са спирките по маршрута от Варна до Мездра?

Ще можете да напуснете Варна, като използвате спирки като Varna Airport, VAR,Varna Coach Station. Те ви свързват със спирки, включително в Мездра. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Варна, или в Мездра, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Варна до Мездра?

Средно има 9 заминаващи ежедневно от Варна до Мездра. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 6 заминаващи от Варна, които пътуват директно до Мездра. Има 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Мездра. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Varna до Mezdra

Евтини билети за влак от Варна до Мездра
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Мездра.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Мездра, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Мездра.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Varna до Mezdra

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 6,91 лв. до 20,76 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 67% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Варна до Мездра

Най-евтините билети за влак Варна - Мездра могат да бъдат намерени само за 17,30 лв., ако имате късмет, или средно за 20,30 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 20,76 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Мездра с влак

Когато пътувате до Мездра с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Варна до Мездра
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Мездра от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Варна до Мездра Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
23.96kg
Автобус
25.67kg
Полет
68.46kg
Кола
54.77kg
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Мездра с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Варна и Мездра са 23.96kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Варна и Мездра? Като вземете влака между Варна и Мездра, ще спестите 44.5kg CO2 емисии спрямо полет, 1.71kg спрямо автобус и 30.81kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Варна до Мездра?
Билет влак от Варна до Мездра е 19,22 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,35 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Мездра?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Мездра е 10,35 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Мездра от влак?
Варна до Мездра е 342,31 km.
Колко време трае влак между Варна и Мездра?
Варна до Мездра е средно 7 ч 5 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 50 мин.
Колко влак на ден преминават от Варна до Мездра?
Варна до Мездра има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Варна до Мездра?
Най-ранният влак от Варна до Мездра тръгва на 04:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Варна до Мездра?
Последният влак от Варна до Мездра тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Мездра?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,35 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варна до Мездра?
Има средно 6 от Варна до Мездра.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Мездра от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Варна и Мездра е 5 ч 50 мин.
Има ли директен влак от Варна към Мездра?
Да, има директен влак между Варна и Мездра.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Мездра от влак?
Пътуването на влак от Варна до Мездра създава 23.96kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Мездра

Свързани маршрути

Други популярни маршрути