Влак София - Аспарухово цени от 0,27 лв.

Започва от
0,27 лв.

София до Аспарухово с влак

Пътуването от София до Аспарухово от влак е 375,19 km и отнема 9 ч 28 мин. Има 15 връзки на ден, с първото заминаване на 00:04 ч. и последното на 21:25 ч.. Възможно е да пътувате от София до Аспарухово от влак само за 0,27 лв. или за 34,05 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 0,27 лв..

Най-ниската цена0,27 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 28 мин
Връзка на ден15
Най-ниската цена0,27 лв.
Най-висока цена34,05 лв.
Първо заминаване00:04 ч.
Последно заминаване21:25 ч.
Разстояние375,19 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеАспарухово
ПревозвачиBDZ

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Аспарухово

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Аспарухово? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от София до Аспарухово с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Аспарухово. Средно обаче ще платите около 22,39 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 0,27 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Аспарухово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от София до Аспарухово варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 22,39 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Аспарухово с влак?

При разстояние от 375,19 km между София и Аспарухово, обикновено отнема 9 ч 28 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 9 ч 28 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от София до Аспарухово обхваща разстояние от 375,19 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 9 ч 28 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 6 ч 50 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Аспарухово по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Аспарухово?

В София спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Аспарухово, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от София до Аспарухово има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от София до Аспарухово може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 15 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Аспарухово. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Аспарухово варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 1 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 14 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Аспарухово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от София до Аспарухово
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Аспарухово.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Аспарухово, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Аспарухово.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Аспарухово

Най-евтините билети за влак София - Аспарухово могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Аспарухово с влак

Когато пътувате до Аспарухово с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Аспарухово
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Аспарухово от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Аспарухово Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
26.26kg
Автобус
28.14kg
Полет
75.04kg
Кола
60.03kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Аспарухово с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Аспарухово са 26.26kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Аспарухово? Като вземете влака между София и Аспарухово, ще спестите 48.78kg CO2 емисии спрямо полет, 1.88kg спрямо автобус и 33.77kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Аспарухово?
Билет влак от София до Аспарухово е 22,39 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 0,27 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Аспарухово?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Аспарухово е 0,27 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Аспарухово от влак?
София до Аспарухово е 375,19 km.
Колко време трае влак между София и Аспарухово?
София до Аспарухово е средно 9 ч 28 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 50 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Аспарухово?
София до Аспарухово има средно 15 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Аспарухово?
Най-ранният влак от София до Аспарухово тръгва на 00:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Аспарухово?
Последният влак от София до Аспарухово тръгва на 21:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Аспарухово?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 0,27 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Аспарухово?
Има средно 1 от София до Аспарухово.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Аспарухово от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Аспарухово е 6 ч 50 мин.
Има ли директен влак от София към Аспарухово?
Да, има директен влак между София и Аспарухово.
Какви са емисиите на CO2 за София до Аспарухово от влак?
Пътуването на влак от София до Аспарухово създава 26.26kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Аспарухово

Свързани маршрути

Други популярни маршрути