Намерете влак от Хасково до Асеновград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 40 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 11:08
Последно отпътуване: 21:36
Разстояние 58km

Най-добрите оферти за вашия влак от Хасково до Асеновград на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Хасково до Асеновград с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Хасково и Асеновград.

Колко струват билетите за влак от Хасково до Асеновград?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Хасково до Асеновград също само за 2,85 лв., докато средната цена е 2,95 лв..

Влакове от Хасково до Асеновград


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Тъй като пътуването между Хасково и Асеновград е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Хасково и Асеновград?

Влаковете до Асеновград ще заминат от ХАСКОВО и ще пристигнат на АСЕНОВГРАД.

Пътуване с влак до Асеновград от Хасково: колко връзки дневно има?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Хасково до Асеновград с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Асеновград с влак?

Докато първият влак до Асеновград тръгва в 11:08, последният е насрочен за 21:08. Средната продължителност на пътуването е 3 hours, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Асеновград за 2 hours and 46 minutes.