Намерете влак от Казанлък до Асеновград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 57 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 02:18
Последно отпътуване: 17:51
Разстояние 80km

Евтини билети за влак от Казанлък до Асеновград на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Асеновград. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Казанлък до Асеновград, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Казанлък до Асеновград с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Казанлък и Асеновград.

Колко е най-евтиният билет за влак от Казанлък до Асеновград?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Казанлък до Асеновград за 3,70 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Асеновград струват средно 5,99 лв..

,

Влакове от Казанлък до Асеновград


За къси разстояния като тези между Казанлък и Асеновград, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Казанлък и Асеновград?

Влаковете до Асеновград могат да заминат от КАЗАНЛЪК и да пристигнат на АСЕНОВГРАД.

Пътуване с влак до Асеновград от Казанлък: колко връзки дневно има?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Казанлък до Асеновград с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Асеновград и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Асеновград тръгва в 02:11, последният е насрочен за 17:11. Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 52 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Асеновград за 4 hours and 12 minutes.