Намерете влак от Разград до Русе

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,43лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 19 мин.
Връзки на ден 18
Първо заминаване: 05:42
Последно отпътуване: 21:24
Разстояние 57km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Разград до Русе

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Русе. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Разград до Русе, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Разград до Русе?

За да стигнете до Русе с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Разград до Русе?

Средната цена на билети за влак от Разград до Русе е 2,30 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Разград до Русе могат да бъдат около 1,95 лв..

Влакове от Разград до Русе


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Разград до Русе?

Влаковете до Русе заминават от Разград от РАЗГРАД и пристигат на РУСЕ ТОВАРНА-СП. or РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА.

Колко връзки дневно има до Русе от Разград с влак?

15 връзки са налични всеки ден за пътуване от Разград до Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 15 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Разград до Русе и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Русе тръгва в 05:06, докато последният в 21:06. Пътуването продължава средно 1 hour and 17 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Русе за 1 hour and 7 minutes.