Намерете влак от Асеновград до София

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в София

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,56лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 24 мин.
Връзки на ден 63
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 23:00
Разстояние 148km

Най-добрите оферти за вашия влак от Асеновград до София на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Асеновград до София. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Асеновград до София: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до София с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко е най-евтиният билет за влак от Асеновград до София?

Билетите за влак от Асеновград до София струват средно 13,10 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 4,30 лв..

Влакове от Асеновград до София


За къси разстояния като тези между Асеновград и София, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до София?

Влаковете заминават от Асеновград от АСЕНОВГРАД и пристигат на СОФИЯ.

Колко връзки дневно има за пътуване до София от Асеновград с влак?

Ако трябва да пътувате до София от Асеновград, моля имайте предвид, че има 23 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 23 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Асеновград до София с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в София за 3 hours and 15 minutes, но средно отнема 3 hours and 48 minutes. Първият влак, водещ до София е в 05:11, докато последният тръгва от Асеновград в 18:11.