Намерете влак от Благоевград до Асеновград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 56 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 06:45
Последно отпътуване: 20:35
Разстояние 146km

Най-добрите оферти за вашия влак от Благоевград до Асеновград на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Благоевград до Асеновград. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Благоевград до Асеновград?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Благоевград - Асеновград.

Каква е цената на билетите за влак от Благоевград до Асеновград?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Благоевград до Асеновград за 6,95 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Асеновград струват средно 7,13 лв..

,

Влакове от Благоевград до Асеновград


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Благоевград - Асеновград?

Влаковете до Асеновград заминават от Благоевград от БЛАГОЕВГРАД - СП. or БЛАГОЕВГРАД и пристигат на АСЕНОВГРАД.

Колко връзки дневно има до Асеновград от Благоевград с влак?

Ако трябва да пътувате до Асеновград от Благоевград, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 10 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Асеновград и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 3 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Асеновград за 6 hours and 9 minutes. Първият влак тръгва от Благоевград в 06:02, докато последният тръгва в 17:02.