Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете влак от Пазарджик до Асеновград

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Асеновград

откривам

Стигнете от Пазарджик до Асеновград с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пазарджик до Асеновград? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пазарджик до Асеновград, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Пазарджик да се Асеновград с влак

разстояние 48 km
Заминаване Пазарджик
Пристигане Асеновград
Превозвачи Bdz

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Пазарджик - Асеновград

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще отнеме, за да отида от Пазарджик до Асеновград с влак?

Разстоянието между Пазарджик и Асеновград е приблизително 49 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

По кое време са първото и последното заминаване от Пазарджик до Асеновград?

Първият отпътуващ през нощта от Пазарджик до Асеновград тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Пазарджик и Асеновград. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от Пазарджик до Асеновград?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пазарджик от следните спирки: ПАЗАРДЖИК. Пристигайки в Асеновград, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: АСЕНОВГРАД. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Асеновград.

Колко пътувания от Пазарджик до Асеновград има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пазарджик до Асеновград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване