Намерете влак от Пазарджик до Асеновград

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 15 мин.
Връзки на ден 11
Първо заминаване: 06:42
Последно отпътуване: 20:34
Разстояние 48km

С virail са най-евтините билети за влак от Пазарджик до Асеновград

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Пазарджик до Асеновград: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Пазарджик до Асеновград, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Пазарджик до Асеновград?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Пазарджик до Асеновград за 1,80 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Асеновград струват средно 2,24 лв..

,

Влакове от Пазарджик до Асеновград


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Пазарджик и Асеновград е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Асеновград и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Пазарджик от ПАЗАРДЖИК и пристигат на АСЕНОВГРАД.

Колко връзки дневно има за пътуване до Асеновград от Пазарджик с влак?

Ако трябва да пътувате до Асеновград от Пазарджик, моля имайте предвид, че има 9 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 9 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Асеновград с влак?

Средната продължителност на пътуването е 1 hour and 20 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Асеновград за 1 hour and 9 minutes. Първият влак тръгва от Пазарджик в 06:06, докато последният тръгва в 17:06.