Намерете влак от Велико Търново до Асеновград

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 9 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 06:48
Последно отпътуване: 20:10
Разстояние 134km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Велико Търново до Асеновград

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Велико Търново до Асеновград?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Велико Търново и Асеновград.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Велико Търново до Асеновград?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Велико Търново до Асеновград от 6,05 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 9,73 лв..

Влакове от Велико Търново до Асеновград


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Велико Търново и Асеновград е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Велико Търново - Асеновград?

Влаковете до Асеновград ще заминат от ВЕЛИКО ТЪРНОВО и ще пристигнат на АСЕНОВГРАД.

Колко връзки дневно има за пътуване до Асеновград от Велико Търново с влак?

Ако трябва да пътувате до Асеновград от Велико Търново, моля имайте предвид, че има 7 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 7 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Асеновград с влак?

Необходими са средно 8 hours and 55 minutes да стигнете до Асеновград с влак, но ще ви отнеме 6 hours and 6 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:03, докато последният тръгва от Велико Търново в 20:03.