Влак Бургас - Асеновград цени от 3,84 лв.

Започва от
3,84 лв.

Бургас до Асеновград с влак

Пътуването от Бургас до Асеновград от влак е 221,1 km и отнема 6 ч 35 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 06:41 ч. и последното на 22:05 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Асеновград от влак само за 3,84 лв. или за 17,34 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 3,84 лв..

Най-ниската цена3,84 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 35 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена3,84 лв.
Най-висока цена17,34 лв.
Първо заминаване06:41 ч.
Последно заминаване22:05 ч.
Разстояние221,1 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеАсеновград
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Burgas до Asenovgrad

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Бургас до Асеновград с Virail

Планирате да пътувате от Бургас до Асеновград? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Бургас до Асеновград?

Средно билетът за влак от Бургас до Асеновград ще ви струва 13,54 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 3,84 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Асеновград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Бургас до Асеновград ще ви струва 13,54 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Бургас до Асеновград с влак?

При разстояние от 221,1 km между Бургас и Асеновград, обикновено отнема 6 ч 35 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 6 ч 35 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Бургас и Асеновград с влак обикновено отнема 6 ч 35 мин, за да се измине разстояние от 221,1 km. Най-краткото пътуване от Бургас до Асеновград ще ви отнеме 4 ч 36 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Асеновград е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от Бургас до Асеновград?

Първото пътуване за деня тръгва от Бургас в 06:41 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 22:05 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Бургас и Асеновград. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първият отпътуващ през нощта от Бургас до Асеновград тръгва в 06:41 ч., докато последният отпътува в 22:05 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Бургас и Асеновград. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от Бургас до Асеновград?

Можете да тръгнете от Бургас на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Асеновград на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Бургас и Асеновград. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Бургас до Асеновград има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Бургас до Асеновград, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 6 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Бургас до Асеновград, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Бургас до Асеновград всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 6 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Асеновград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Burgas до Asenovgrad

Евтини билети за влак от Бургас до Асеновград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Асеновград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Асеновград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Асеновград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Burgas до Asenovgrad

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 3,84 лв. до 17,32 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 78% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Асеновград

Най-евтините билети за влак Бургас - Асеновград могат да бъдат намерени само за 4,25 лв., ако имате късмет, или средно за 12,13 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,59 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Асеновград с влак

Когато пътувате до Асеновград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Асеновград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Асеновград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Асеновград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.48kg
Автобус
16.58kg
Полет
44.22kg
Кола
35.38kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Асеновград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Асеновград са 15.48kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Асеновград? Като вземете влака между Бургас и Асеновград, ще спестите 28.74kg CO2 емисии спрямо полет, 1.1kg спрямо автобус и 19.9kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Асеновград?
Билет влак от Бургас до Асеновград е 13,54 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 3,84 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Асеновград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Асеновград е 3,84 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Асеновград от влак?
Бургас до Асеновград е 221,1 km.
Колко време трае влак между Бургас и Асеновград?
Бургас до Асеновград е средно 6 ч 35 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 36 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Асеновград?
Бургас до Асеновград има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Асеновград?
Най-ранният влак от Бургас до Асеновград тръгва на 06:41 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Асеновград?
Последният влак от Бургас до Асеновград тръгва на 22:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Асеновград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 3,84 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Асеновград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Асеновград е 4 ч 36 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Асеновград?
Да, има директен влак между Бургас и Асеновград.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Асеновград от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Асеновград създава 15.48kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Асеновград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути