Намерете влак от Бургас до Асеновград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Асеновград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,66лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 43 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 22:50
Разстояние 221km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Бургас до Асеновград

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Бургас до Асеновград?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Бургас до Асеновград, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Бургас до Асеновград?

Билетите за влак от Бургас до Асеновград струват средно 8,18 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 7,20 лв..

Влакове от Бургас до Асеновград


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

За къси разстояния като тези между Бургас и Асеновград, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Бургас до Асеновград?

Влаковете до Асеновград заминават от Бургас от БУРГАС or БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА и пристигат на АСЕНОВГРАД.

Колко връзки дневно има за пътуване до Асеновград от Бургас с влак?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Асеновград с влак. Моля, имайте предвид, че има 9 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Бургас до Асеновград с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 5 hours and 20 minutes да стигнете до Асеновград с влак, но ще ви отнеме 4 hours and 24 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:01, докато последният тръгва от Бургас в 22:01.