Намерете влак от Бургас до Свиленград

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Свиленград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,83лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 43 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 05:42
Последно отпътуване: 23:05
Разстояние 133km

Евтини билети за влак от Бургас до Свиленград на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Бургас до Свиленград. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Бургас до Свиленград?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Бургас и Свиленград.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Бургас до Свиленград?

Билетите за влак от Бургас до Свиленград струват средно 11,55 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 7,30 лв..

Влакове от Бургас до Свиленград


Тъй като пътуването между Бургас и Свиленград е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Свиленград?

Можете да хванете влака до Свиленград на БУРГАС or БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА, който пристига на СВИЛЕНГРАД.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Бургас до Свиленград?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Свиленград с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Свиленград и колко време е пътуването?

Първият влак до Свиленград тръгва в 05:08, докато последният в 23:08. Пътуването продължава средно 6 hours and 57 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Свиленград за 5 hours and 37 minutes.