Намерете влак от Сливен до Асеновград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Асеновград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,23лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 6 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 00:47
Последно отпътуване: 21:30
Разстояние 141km

Евтини билети за влак от Сливен до Асеновград на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Сливен до Асеновград. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Сливен до Асеновград?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Сливен и Асеновград.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Асеновград?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Сливен до Асеновград от 5,25 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 7,90 лв..

Влакове от Сливен до Асеновград


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Сливен и Асеновград?

Влаковете до Асеновград заминават от Сливен от СЛИВЕН и пристигат на АСЕНОВГРАД.

Колко влакови връзки има от Сливен до Асеновград всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Асеновград от Сливен, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 5 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Асеновград с влак?

Първият влак до Асеновград тръгва в 00:09, докато последният в 21:09. Пътуването продължава средно 6 hours and 54 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Асеновград за 5 hours and 39 minutes.