Намерете автобус от Петрич до Кресна

Започва от
6,01 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Пътуване от Петрич до Кресна с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Петрич до Кресна. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Петрич до Кресна?

Цените ще варират, когато пътувате от Петрич до Кресна. Средно обаче ще платите около 9,22 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 6,01 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Петрич да се Кресна с автобус

Най-добра цена 6,01 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 2 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 11:30
Последно отпътуване 11:30
разстояние 37 km
Заминаване Петрич
Пристигане Кресна
Превозвачи Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
3
Превозвачи
2
Минимална цена
6,01 лв.
Максимална цена
31,92 лв.

Петрич - Кресна

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема пътуването от Петрич до Кресна с автобус?

Пътуването от Петрич до Кресна обхваща разстояние от 38 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч. 2 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 55 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Петрич до Кресна по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от Петрич до Кресна?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Петрич до Кресна, който тръгва в 11:30. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 11:30. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Петрич до Кресна с автобус?

Ще можете да напуснете Петрич, като използвате спирки като Svoboda, Petrich Bus station, Svoboda street and Petrich Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Kresna and Kresna Bus Stop, Route E79 в Кресна. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Петрич, или в Кресна, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Петрич до Кресна?

Средно има 3 заминаващи ежедневно от Петрич до Кресна. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 10 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 3 заминаващи от Петрич, които пътуват директно до Кресна. Има 0 пътувания с една или повече смени.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване