Автобус Пловдив - Враца цени от 36,53 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Пловдив до Враца с автобус

Пътуването от Пловдив до Враца от автобус е 152,86 km и отнема 6 ч 9 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 06:30 ч. и последното на 06:30 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Враца от автобус само за 36,53 лв. или за 36,53 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 36,53 лв..

Най-ниската цена36,53 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 9 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена36,53 лв.
Най-висока цена36,53 лв.
Първо заминаване06:30 ч.
Последно заминаване06:30 ч.
Разстояние152,86 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеВраца
ПревозвачиFlixBus

Автобус Билети от Plovdiv до Vratsa

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Пътуването ви от Пловдив до Враца с Virail

Планирате да пътувате от Пловдив до Враца? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Пловдив до Враца?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Враца. Средно обаче ще платите около 36,53 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 36,53 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Пловдив до Враца ще ви струва средно 36,53 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Пловдив до Враца с автобус?

При разстояние от 152,86 km между Пловдив и Враца, обикновено отнема 6 ч 9 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 6 ч 9 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от Пловдив до Враца, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пловдив и Враца ще завършат пътуването през 6 ч 9 мин. Средно ще ви отнеме около 6 ч 9 мин, за да пътувате 152,86 km между Пловдив и Враца.

В колко часа са заминаващите от Пловдив до Враца?

По принцип първото отпътуване за деня от Пловдив ще бъде в 06:30 ч., а последното - в 06:30 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Пловдив до Враца могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Пловдив до Враца, който обикновено тръгва в 06:30 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 06:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Пловдив до Враца?

Можете да тръгнете от Пловдив на спирки като Plovdiv Central Train Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Враца на следните спирки: Vratsa, Автогара. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Пловдив и Враца. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Пловдив до Враца?

Средно има 1 заминаващи ежедневно от Пловдив до Враца. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Пловдив, които пътуват директно до Враца. Има 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Plovdiv до Vratsa

Евтини билети за автобус от Пловдив до Враца
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Враца.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Враца, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Враца.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Plovdiv до Vratsa

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Пловдив до Враца

Най-евтините автобусни билети Пловдив - Враца могат да бъдат намерени само за 21,88 лв., ако имате късмет, или средно за 24,55 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 29,12 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Враца с автобус

Когато пътувате до Враца с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Пловдив до Враца
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Враца от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Пловдив до Враца Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
10.7kg
Автобус
11.46kg
Полет
30.57kg
Кола
24.46kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Пловдив до Враца?
Билет автобус от Пловдив до Враца е 36,53 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 36,53 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Враца?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Враца е 36,53 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Враца от автобус?
Пловдив до Враца е 152,86 km.
Колко време трае автобус между Пловдив и Враца?
Пловдив до Враца е средно 6 ч 9 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 9 мин.
Колко автобус на ден преминават от Пловдив до Враца?
Пловдив до Враца има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Пловдив до Враца?
Най-ранният автобус от Пловдив до Враца тръгва на 06:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Пловдив до Враца?
Последният автобус от Пловдив до Враца тръгва на 06:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Враца?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 36,53 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Враца от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Пловдив и Враца е 6 ч 9 мин.
Има ли директен автобус от Пловдив към Враца?
Да, има директен автобус между Пловдив и Враца.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Враца от автобус?
Пътуването на автобус от Пловдив до Враца създава 11.46kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Враца

Свързани маршрути

Други популярни маршрути