Намерете автобус от Пловдив до Враца

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 19,52 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 39 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 14:00
Последно отпътуване 13:00
разстояние 153 km

Намерете с virail своя автобус от Пловдив до Враца

Virail сравнява за вас повече от 200 доставчика, за да намери решението, което по-добре отговаря на вашите нужди. Можете да филтрирате резултатите според бюджета си, за да намерите най-доброто решение за вашето пътуване от Пловдив до Враца.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от Пловдив до Враца?

Можете да намерите автобусни билети от Пловдив до Враца средно за 20,71 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 19,52 лв..

Автобуси от Пловдив до Враца

В колко часа тръгват автобусите за Враца?

Пътуването от Пловдив до Враца отнема 4 ч. 39 мин.. Докато първият автобус тръгва от Пловдив в 14:00, последният е планиран за 13:00.

За сравнително кратки пътувания като това от Пловдив до Враца, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

При пътуване с автобус до Враца от Пловдив: колко връзки дневно има?

Ако искате да пътувате от Пловдив до Враца с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 2 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Враца в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Пловдив до Враца с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.