• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Враца до София Тръгване от 8,82 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

Пътуване от Враца до София с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Враца до София? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Враца до София, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за автобусни билети от Враца до София?

Цените ще варират, когато пътувате от Враца до София. Средно обаче ще платите около 9,89 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 8,82 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Враца да се София с автобус

Най-добра цена 8,88 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 53 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 18:01
Последно отпътуване 18:20
разстояние 60 km

Цена на билет Враца - София всеки ден

 
Днес
Утре
След 2 дни
След 3 дни
След 4 дни
След 5 дни
След 6 дни
8,88 лв.
8,88 лв.
8,88 лв.
8,90 лв.
8,88 лв.
8,88 лв.
8,88 лв.

Обобщение на маршрута от bus

Връзки
4
Превозвачи
4
Минимална цена
8,82 лв.
Максимална цена
12,34 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 2 ч. 5 мин.
Враца Автогара - Sofia Central Bus Station
18:20 - 20:25
8,88 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 2 ч. 5 мин.
Vratsa - Sofia Avtobusna Spirka
18:20 - 20:25
8,90 лв.
Karat-S (Карат-С)-logo
Karat-S (Карат-С)
Времетраене: 1 ч. 39 мин.
Враца Автогара - Sofia Central Bus Station
18:01 - 19:40
9,78 лв.
Karat - S-logo
Karat - S
Времетраене: 1 ч. 39 мин.
Vratsa - Serdika
18:01 - 19:40
12,11 лв.

Колко време ще отнеме, за да отида от Враца до София с автобус?

Разстоянието между Враца и София е около 61 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч. 52 мин.. Обаче най-бързите маршрути между Враца и София продължават 1 ч. 35 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време на деня мога да пътувам от Враца до София?

По принцип първото отпътуване за деня от Враца ще бъде в 14:31, а последното - в 18:20. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Враца до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от Враца до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Враца от следните спирки: Vratsa Bus Station, Boulevard Vasyl Kanchov 78A, Vratsa and Враца Автогара. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Sofia Bus station Poduyane, Levski Vekoven St 4, Sofia Serdika, Serdika, Poduyane, Sofia Bus and Coach Station Poduyane, Sofia Central Bus Station and Sofia Avtobusna Spirka. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пъти на ден има тръгващи от Враца за София?

Ако искате да стигнете от Враца до София, можете да пътувате с компании като Karat - S, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Karat-S (Карат-С) and Union Ivkoni. Ще откриете максимален брой от 11 заминаващи на ден. Средно има 4 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 4 директни пътувания между Враца и София. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.