Train Illustration

Намерете автобус от Казанлък до Плевен

Тръгване от
16,97 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Стигнете от Казанлък до Плевен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Казанлък до Плевен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за автобусни билети от Казанлък до Плевен?

Най-евтините автобусни билети от Казанлък до Плевен струват 16,97 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 20,94 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Казанлък до Плевен.Казанлък да се Плевен с автобус

Най-добра цена 16,97 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 35 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 18:15
Последно отпътуване 18:00
разстояние 109 km
Заминаване Казанлък
Пристигане Плевен
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
3
Минимална цена
16,97 лв.
Максимална цена
22,95 лв.

Казанлък - Плевен

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

19 лв.

Дата
вторник 27 септември 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Kazanlak Bus Station - Pleven Bus Station
18:00 - 21:35
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
3 ч. 35 мин.
CO2: 3.85kg
Най-

Колко време отнема пътуването от Казанлък до Плевен с автобус?

За да стигнете по-бързо от Казанлък до Плевен, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Казанлък и Плевен ще завършат пътуването през 3 ч. 20 мин.. Средно ще ви отнеме около 3 ч. 35 мин., за да пътувате 110 km между Казанлък и Плевен.

Кога тръгват заминаващите от Казанлък до Плевен?

Първият заминаващ за деня от Казанлък до Плевен тръгва в 18:15, докато последния отпътуващ за деня е в 18:00. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Казанлък и Плевен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от Казанлък до Плевен?

Можете да тръгнете от Казанлък на спирки като Kazanlak Kazanluk bus station, Sofroniy Vrachanski St 30, Sofroniy Vrachanski, Kazanlak and Kazanlak Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Плевен на следните спирки: Pleven Pleven bus station, Ivan Mendilikov Square, Pleven and Pleven Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Казанлък и Плевен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Казанлък за Плевен?

Маршрутът от Казанлък до Плевен се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. От този списък на транспортните компании има до 3 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Казанлък са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Казанлък до Плевен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване