Намерете влак от Враца до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,90 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 9 мин.
връзки на ден 38
Първо заминаване 07:15
Последно отпътуване 23:25
разстояние 60 km

С virail са най-евтините билети за влак от Враца до София

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до София?

Билетите за влак от Враца до София струват средно 3,38 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 2,90 лв..

Влакове от Враца до София: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Враца и София.

Цена на билет - всеки ден

8,90 лв. 8,90 лв. 8,90 лв. 8,90 лв. 8,90 лв. Още 8,90 лв.

Влакове от Враца до София

За колко време ще отидете от Враца до София с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до София тръгва в 07:15, докато последният в 23:25. Пътуването продължава средно 2 ч. 9 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в София за 1 ч. 38 мин..

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Враца и София?

Можете да хванете влака до София на ВРАЦА and ВРАЦА - СПИРКА, който пристига на СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР.

Тъй като пътуването между Враца и София е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Пътуване с влак до София от Враца: колко връзки дневно има?

38 влакови връзки съществуват дневно до София от Враца. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 16 директни линии, спрямо 22 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Ако трябва да пътувате до София от Враца, моля имайте предвид, че има 38 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 22 маршрута с поне една смяна, спрямо 16 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.