Намерете влак от Враца до София

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в София

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,01лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 10 мин.
Връзки на ден 360
Първо заминаване: 04:20
Последно отпътуване: 20:18
Разстояние 60km

Евтини билети за влак от Враца до София на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Враца до София: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Враца - София.

Колко е най-евтиният билет за влак от Враца до София?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Враца до София за 2,85 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до София струват средно 3,40 лв..

,

Цена на билет Враца - София всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
9,99 лв.12,32 лв.9,99 лв.12,32 лв.12,32 лв.12,32 лв.10 лв.

Влакове от Враца до София


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Враца и София е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до София?

Влаковете до София могат да заминат от ВРАЦА - СПИРКА or ВРАЦА и да пристигнат на СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР.

Колко влакови връзки има от Враца до София всеки ден?

29 връзки са налични всеки ден за пътуване от Враца до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 16 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 12 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до София с влак?

Средната продължителност на пътуването е 1 hour and 59 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до София за 1 hour and 35 minutes. Първият влак тръгва от Враца в 05:11, докато последният тръгва в 20:11.