Намерете автобус от Видин до София

Започва от
25,44 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

От 25,44 лв.

Утре

От 25,44 лв.

2 Дни

От 25,44 лв.

Бързо и лесно пътуване от Видин до София с Virail

Планирате да пътувате от Видин до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Видин до София?

Билет за автобус от Видин до София ще ви струва средно 27,38 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 19,57 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Обобщение на пътуването с Автобус

Пътуването от Видин до София от Bus е 148 км и отнема 4 ч. 10 мин.. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 15:30 и последното на 15:30. Възможно е да пътувате от Видин до София от Bus само за 19,57 лв. или за 29,29 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 13 лв..

Най-добра цена 25,44 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 10 мин.
Връзка на ден 2
Най-ниската цена 25,44 лв.
Най-висока цена 29,29 лв.
Първо заминаване 15:30
Последно заминаване 15:30
Разстояние 148 km
Заминаване Видин
Пристигане София
Превозвачи Karat - S, Karat-S (Карат-С),

Автобус Билети от Видин до София

  Feb 03
  13
  Feb 04
  13
  Feb 05
  13
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  13
  Feb 08
  Още
  -1°
  Feb 09
  Още
  -1°
  Feb 10
  Още
  Feb 11
  Още
  -1°
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  13
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  13
  10°
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
25,44 лв.
Feb 04
Saturday
25,44 лв.
Feb 05
Sunday
25,44 лв.
Feb 06
Monday
25,44 лв.
Feb 07
Tuesday
Още
Feb 08
Wednesday
-1°
25,44 лв.
Feb 09
Thursday
-1°
Още

Най-доброто време за резервация на Видин - София пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Видин до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Полет
42.465kg
Влак
2.086kg
Автобус
10.132kg
Кола
7.301kg

Настаняване, което може да харесате в София

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време отнема да се стигне от Видин до София с автобус?

Разстоянието между Видин и София е приблизително 149 km. Като цяло ще ви отнеме около 4 ч. 10 мин., за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

По кое време са първото и последното заминаване от Видин до София?

Първият заминаващ за деня от Видин до София тръгва в 15:30, докато последния отпътуващ за деня е в 15:30. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Видин и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Видин до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Видин от следните спирки: Zheleznicharska, Vidin Bus Station, Zheleznicharska Street 1 and Vidin Bus Station. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Serdika, Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100 and Sofia Central Bus Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко ежедневни пътувания има от Видин до София?

Маршрутът от Видин до София се обслужва от компании, включително Karat - S, Karat-s (Карат-С) and Distribusion. От този списък на транспортните компании има до 2 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Видин са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Видин до София, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване