Намерете автобус от Видин до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 19,56 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 10 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 15:30
Последно отпътуване 15:30
разстояние 148 km

На virail са най-добрите оферти за автобуси от Видин до София

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Видин до София в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от Видин до София?

Можете да намерите най-евтините автобусни билети от Видин до София от 19,54 лв., като резервирате предварително. Ако не можете, автобусните билети от Видин до София струват около 20,19 лв..

Цена на билет - всеки ден

19,56 лв. 19,56 лв. 19,56 лв. 19,56 лв. Още Още 19,56 лв.

Автобуси от Видин до София

За кога са планирани автобусите от Видин до София?

За да стигнете от Видин до София с автобус, ще ви отнеме 4 ч. 10 мин.. Първото заминаване е планирано за 06:30, докато последният автобус е в 15:30.

Тъй като пътуването от Видин до София не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко автобусни връзки дневно съществуват, за да отидете от Видин до София?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Видин до София с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до София в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Видин до София с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.