Автобус Пловдив - Видин цени от 50,23 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
50,23 лв.

Пловдив до Видин с автобус

Пътуването от Пловдив до Видин от автобус е 255,46 km и отнема 8 ч 29 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 06:30 ч. и последното на 06:30 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Видин от автобус само за 50,23 лв. или за 50,23 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 50,23 лв..

Най-ниската цена50,23 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 29 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена50,23 лв.
Най-висока цена50,23 лв.
Първо заминаване06:30 ч.
Последно заминаване06:30 ч.
Разстояние255,46 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеВидин
ПревозвачиFlixBus

Автобус Билети от Plovdiv до Vidin

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пловдив до Видин

Планирате да пътувате от Пловдив до Видин? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Пловдив до Видин?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Видин. Средно обаче ще платите около 50,23 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 50,23 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Видин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Пловдив до Видин ще ви струва средно 50,23 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Пловдив до Видин с автобус?

При разстояние от 255,46 km между Пловдив и Видин, обикновено отнема 8 ч 29 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 8 ч 29 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от Пловдив до Видин, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пловдив и Видин ще завършат пътуването през 8 ч 29 мин. Средно ще ви отнеме около 8 ч 29 мин, за да пътувате 255,46 km между Пловдив и Видин.

Кога тръгват заминаващите от Пловдив до Видин?

Първият заминаващ за деня от Пловдив до Видин тръгва в 06:30 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 06:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Пловдив и Видин. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Пловдив до Видин, който обикновено тръгва в 06:30 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 06:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пловдив до Видин?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като Plovdiv Central Train Station. Те ви свързват със спирки, включително Vidin(gr) в Видин. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в Видин, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Пловдив за Видин?

Ще можете да пътувате от Пловдив до Видин, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 1 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Пловдив до Видин, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Пловдив до Видин всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 1 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Видин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Plovdiv до Vidin

Евтини билети за автобус от Пловдив до Видин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Видин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Видин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Видин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Plovdiv до Vidin

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Пловдив до Видин

Най-евтините автобусни билети Пловдив - Видин могат да бъдат намерени само за 21,88 лв., ако имате късмет, или средно за 24,40 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 28,78 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Видин с автобус

Когато пътувате до Видин с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Пловдив до Видин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Видин от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Пловдив до Видин Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
17.88kg
Автобус
19.16kg
Полет
51.09kg
Кола
40.87kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Пловдив до Видин?
Билет автобус от Пловдив до Видин е 50,23 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 50,23 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Видин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Видин е 50,23 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Видин от автобус?
Пловдив до Видин е 255,46 km.
Колко време трае автобус между Пловдив и Видин?
Пловдив до Видин е средно 8 ч 29 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 29 мин.
Колко автобус на ден преминават от Пловдив до Видин?
Пловдив до Видин има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Пловдив до Видин?
Най-ранният автобус от Пловдив до Видин тръгва на 06:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Пловдив до Видин?
Последният автобус от Пловдив до Видин тръгва на 06:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Видин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 50,23 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Видин от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Пловдив и Видин е 8 ч 29 мин.
Има ли директен автобус от Пловдив към Видин?
Да, има директен автобус между Пловдив и Видин.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Видин от автобус?
Пътуването на автобус от Пловдив до Видин създава 19.16kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Видин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути