Намерете автобус от Пловдив до Видин

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 29,32 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 4 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 14:00
Последно отпътуване 13:00
разстояние 255 km

С автобус от Пловдив до Видин: с virail е по-лесно

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Пловдив до Видин в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от Пловдив до Видин?

Ако имате възможност, резервирайте предварително или се опитайте да бъдете гъвкави, когато избирате датите. По този начин ще намерите евтини автобусни билети от Пловдив до Видин от 29,32 лв., докато средната цена е 30,77 лв..

Автобуси от Пловдив до Видин

За кога са планирани автобусите по линията Пловдив - Видин?

Първият автобус тръгва от Пловдив в 14:00, докато последният тръгва в 13:00. Пътуването отнема 7 ч. 4 мин..

Ако предоставените оферти за автобуси не отговарят на вашите нужди, влаковете и споделеното пътуване могат да представляват добра алтернатива за това разстояние.

При пътуване с автобус до Видин от Пловдив: колко връзки дневно има?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Пловдив до Видин с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Пловдив до Видин с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.