Намерете автобус от Ямбол до Търговище, Област Търговище

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,98 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 20 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 07:00
Последно отпътуване 07:00
разстояние 86 km

С автобус от Ямбол до Търговище, Област Търговище: с virail е по-лесно

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от Ямбол до Търговище, Област Търговище е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Коя е най-ниската цена за автобусни билети от Ямбол до Търговище, Област Търговище?

Можете да намерите автобусни билети от Ямбол до Търговище, Област Търговище средно за 12,42 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 11,98 лв..

Автобуси от Ямбол до Търговище, Област Търговище

За кога са планирани автобусите по линията Ямбол - Търговище, Област Търговище?

Първият автобус тръгва от Ямбол в 07:00, докато последният тръгва в 07:00. Пътуването отнема 3 ч. 20 мин..

Имайки предвид краткото разстояние между Ямбол и Търговище, Област Търговище, можете да изберете да пътувате и с влак или споделено пътуване. Похарчвайки малко повече пари, пътуването ви ще стане по-удобно.

Колко автобусни връзки има от Ямбол до Търговище, Област Търговище всеки ден?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Ямбол до Търговище, Област Търговище с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Ямбол до Търговище, Област Търговище с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.