Намерете влак от Видин до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,17 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 7 мин.
връзки на ден 10
Първо заминаване 07:50
Последно отпътуване 20:20
разстояние 148 km

Евтини билети за влак от Видин до София на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Видин до София. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до София?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Видин до София също само за 0,17 лв., докато средната цена е 0,19 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Видин до София?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Видин - София.

Цена на билет - всеки ден

19,56 лв. 19,56 лв. 19,56 лв. 19,56 лв. Още Още 19,56 лв.

Влакове от Видин до София

Колко време ви трябва, за да стигнете до София с влак?

Средната продължителност на пътуването е 5 ч. 7 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до София за 4 ч. 43 мин.. Първият влак тръгва от Видин в 07:50, докато последният тръгва в 20:20.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Видин и София?

Влаковете заминават от Видин от ВИДИН и пристигат на СОФИЯ СЕВЕР and СОФИЯ.

Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко влакови връзки има от Видин до София всеки ден?

Ако желаете да отидете в София от Видин с влак, 10 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 6 маршрута са преки линии, докато 4 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Видин до София с влак, има 10 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 6 маршрута, са директни линии. Няма връзка със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте влаковете.