Намерете влак от Видин до София

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в София

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,55лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 7 мин.
Връзки на ден 40
Първо заминаване: 04:50
Последно отпътуване: 17:20
Разстояние 148km

Сравнете най-добрите цени за влак от Видин до София

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до София. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Видин до София, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Видин до София?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Видин и София.

Каква е цената на билетите за влак от Видин до София?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Видин до София за 6,00 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до София струват средно 16,80 лв..

,

Цена на билет Видин - София всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
19,56 лв.19,56 лв.19,56 лв.19,56 лв.19,56 лв.19,56 лв.21,89 лв.

Влакове от Видин до София


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Видин - София?

Влаковете до София ще заминат от ВИДИН и ще пристигнат на СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ.

Колко връзки дневно има за пътуване до София от Видин с влак?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Видин до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 5 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Видин до София и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 56 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до София за 4 hours and 32 minutes. Първият влак тръгва от Видин в 04:11, докато последният тръгва в 17:11.