Влак Видин - София цени от 6,12 лв.

Започва от
6,12 лв.

Видин до София с влак

Пътуването от Видин до София от влак е 148,45 km и отнема 5 ч 13 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 04:50 ч. и последното на 17:35 ч.. Възможно е да пътувате от Видин до София от влак само за 6,12 лв. или за 14,01 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,12 лв..

Най-ниската цена6,12 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 13 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена6,12 лв.
Най-висока цена14,01 лв.
Първо заминаване04:50 ч.
Последно заминаване17:35 ч.
Разстояние148,45 km
ЗаминаванеВидин
ПристиганеСофия
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Vidin до Sofia

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Стигнете от Видин до София с Virail

Планирате да пътувате от Видин до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Видин до София?

Когато пътувате от Видин до София, можете да очаквате да платите средно около 11,82 лв.. Може да успеете да намерите цени до 6,12 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Видин до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Видин до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 11,82 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Видин до София с влак?

Разстоянието между Видин и София е приблизително 148,45 km. Като цяло ще ви отнеме около 5 ч 13 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Видин и София продължава около 148,45 km и обикновено отнема приблизително 5 ч 13 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 4 ч 43 мин. Ако се опитвате да стигнете от Видин до София възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Видин до София с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Видин от следните спирки: . Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пътувания от Видин до София се извършват всеки ден?

Маршрутът от Видин до София се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Видин са средно 8 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Видин до София, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 4 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 4 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Видин до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Vidin до Sofia

Евтини билети за влак от Видин до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Видин до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Видин до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Видин до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Vidin до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 6,11 лв. до 12,23 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 50% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Видин до София

Най-евтините билети за влак Видин - София могат да бъдат намерени само за 6,54 лв., ако имате късмет, или средно за 10,68 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 13,50 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с влак

Когато пътувате до София с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Видин до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Видин до София от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Видин до София Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
10.39kg
Автобус
11.13kg
Полет
29.69kg
Кола
23.75kg
Какви са емисиите на CO2 за Видин до София с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Видин и София са 10.39kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Видин и София? Като вземете влака между Видин и София, ще спестите 19.3kg CO2 емисии спрямо полет, 0.74kg спрямо автобус и 13.36kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Видин до София?
Билет влак от Видин до София е 11,82 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,12 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Видин до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Видин до София е 6,12 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Видин и София от влак?
Видин до София е 148,45 km.
Колко време трае влак между Видин и София?
Видин до София е средно 5 ч 13 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 43 мин.
Колко влак на ден преминават от Видин до София?
Видин до София има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Видин до София?
Най-ранният влак от Видин до София тръгва на 04:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Видин до София?
Последният влак от Видин до София тръгва на 17:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Видин до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,12 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Видин до София?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Видин, за да отидете до София. Можете да преминете от Vidin Автогара и можете да стигнете до Sofia Central Bus Station and Sofia Airport.
Колко директни връзки преминават от Видин до София?
Има средно 4 от Видин до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Видин до София от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Видин и София е 4 ч 43 мин.
Има ли директен влак от Видин към София?
Да, има директен влак между Видин и София.
Какви са емисиите на CO2 за Видин до София от влак?
Пътуването на влак от Видин до София създава 10.39kg CO2 емисии.

Отидете локално от Видин

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Видин

Международни маршрути от Видин и близките райони

Други дестинации от Видин

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути