Автобус Монтана - Видин цени от 13,97 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Монтана до Видин с автобус

Пътуването от Монтана до Видин от автобус е 70,27 km и отнема 1 ч 24 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 13:34 ч. и последното на 13:35 ч.. Възможно е да пътувате от Монтана до Видин от автобус само за 13,97 лв. или за 19,12 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 13,97 лв..

Най-ниската цена13,97 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 24 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена13,97 лв.
Най-висока цена19,12 лв.
Първо заминаване13:34 ч.
Последно заминаване13:35 ч.
Разстояние70,27 km
ЗаминаванеМонтана
ПристиганеВидин
ПревозвачиKarat - S

Автобус Билети от Монтана до Видин

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Монтана до Видин

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Монтана до Видин. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за автобусни билети от Монтана до Видин?

Най-евтините автобусни билети от Монтана до Видин струват 13,97 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 16,26 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Монтана до Видин.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Монтана до Видин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Монтана до Видин варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 16,26 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Монтана до Видин с автобус?

Пътуването между Монтана и Видин с автобус е приблизително 70,27 km. Ще ви отнеме около 1 ч 24 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Монтана до Видин обхваща разстояние от 70,27 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 24 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 24 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Монтана до Видин по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време на деня мога да пътувам от Монтана до Видин?

По принцип първото отпътуване за деня от Монтана ще бъде в 13:34 ч., а последното - в 13:35 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Монтана до Видин могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Монтана до Видин, който обикновено тръгва в 13:34 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 13:35 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Монтана до Видин?

Ще можете да напуснете Монтана, като използвате спирки като Montana(BG). Те ви свързват със спирки, включително Vidin(gr) в Видин. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Монтана, или в Видин, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Монтана до Видин има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Монтана до Видин, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Монтана до Видин, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Монтана до Видин всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Монтана до Видин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Монтана до Видин

Евтини билети за автобус от Монтана до Видин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Монтана до Видин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Монтана до Видин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Монтана до Видин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Монтана до Видин

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 13,99 лв. до 22,41 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 38% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Монтана до Видин

Най-евтините автобусни билети Монтана - Видин могат да бъдат намерени само за 14,01 лв., ако имате късмет, или средно за 15,31 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,95 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Видин с автобус

Когато пътувате до Видин с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Karat - S от Монтана до Видин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Монтана до Видин от bus.
съоръжения Karat - S
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Монтана до Видин Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
4.92kg
Автобус
5.27kg
Полет
14.05kg
Кола
11.24kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Монтана до Видин?
Билет автобус от Монтана до Видин е 16,26 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 13,97 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Монтана до Видин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Монтана до Видин е 13,97 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Монтана и Видин от автобус?
Монтана до Видин е 70,27 km.
Колко време трае автобус между Монтана и Видин?
Монтана до Видин е средно 1 ч 24 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 24 мин.
Колко автобус на ден преминават от Монтана до Видин?
Монтана до Видин има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Монтана до Видин?
Най-ранният автобус от Монтана до Видин тръгва на 13:34 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Монтана до Видин?
Последният автобус от Монтана до Видин тръгва на 13:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Монтана до Видин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 13,97 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Монтана до Видин?
Има средно 2 от Монтана до Видин.
Кое е най-бързото време за пътуване между Монтана до Видин от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Монтана и Видин е 1 ч 24 мин.
Има ли директен автобус от Монтана към Видин?
Да, има директен автобус между Монтана и Видин.
Какви са емисиите на CO2 за Монтана до Видин от автобус?
Пътуването на автобус от Монтана до Видин създава 5.27kg CO2 емисии.

Отидете локално от Монтана

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Монтана

Международни маршрути от Монтана и близките райони

Други дестинации от Монтана

Основни маршрути до Видин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути