Автобус Кюстендил - Перник цени от 6,99 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
6,99 лв.

Кюстендил до Перник с автобус

Пътуването от Кюстендил до Перник от автобус е 45,04 km и отнема 1 ч 5 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 10:00 ч. и последното на 10:00 ч.. Възможно е да пътувате от Кюстендил до Перник от автобус само за 6,99 лв. или за 11,88 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,99 лв..

Най-ниската цена6,99 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 5 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена6,99 лв.
Най-висока цена11,88 лв.
Първо заминаване10:00 ч.
Последно заминаване10:00 ч.
Разстояние45,04 km
ЗаминаванеКюстендил
ПристиганеПерник
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Kyustendil до Pernik

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Пътуване от Кюстендил до Перник с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Кюстендил до Перник. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Кюстендил до Перник?

Билет за автобус от Кюстендил до Перник ще ви струва средно 9,39 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 6,99 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кюстендил до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Кюстендил до Перник варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 9,39 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Кюстендил до Перник с автобус?

Пътуването от Кюстендил до Перник с автобус обикновено отнема 1 ч 5 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 45,04 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 1 ч 5 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Кюстендил и Перник е около 45,04 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч 5 мин. Обаче най-бързите маршрути между Кюстендил и Перник продължават 1 ч 5 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

В колко часа са заминаващите от Кюстендил до Перник?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Кюстендил до Перник, който тръгва в 10:00 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 10:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Кюстендил до Перник, който тръгва в 10:00 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 10:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Кюстендил to Перник

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Кюстендил до Перник?

В Кюстендил спирките за заминаване включват Kyustendil. Когато пристигнете в Перник, може да успеете да слезете на спирки като Pernik Bus Station. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Кюстендил до Перник се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Кюстендил до Перник може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 2 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Кюстендил до Перник. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Кюстендил до Перник варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 2 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кюстендил до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Kyustendil до Pernik

Евтини билети за автобус от Кюстендил до Перник
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кюстендил до Перник.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кюстендил до Перник, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кюстендил до Перник.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Kyustendil до Pernik

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Кюстендил до Перник

Най-евтините автобусни билети Кюстендил - Перник могат да бъдат намерени само за 4,81 лв., ако имате късмет, или средно за 6,41 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 7,01 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Перник с автобус

Когато пътувате до Перник с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Кюстендил до Перник
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кюстендил до Перник от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Кюстендил до Перник Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
3.15kg
Автобус
3.38kg
Полет
9.01kg
Кола
7.21kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Кюстендил до Перник?
Билет автобус от Кюстендил до Перник е 9,39 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,99 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Кюстендил до Перник?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Кюстендил до Перник е 6,99 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Кюстендил и Перник от автобус?
Кюстендил до Перник е 45,04 km.
Колко време трае автобус между Кюстендил и Перник?
Кюстендил до Перник е средно 1 ч 5 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 5 мин.
Колко автобус на ден преминават от Кюстендил до Перник?
Кюстендил до Перник има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Кюстендил до Перник?
Най-ранният автобус от Кюстендил до Перник тръгва на 10:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Кюстендил до Перник?
Последният автобус от Кюстендил до Перник тръгва на 10:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Кюстендил до Перник?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 6,99 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Кюстендил до Перник?
Има средно 2 от Кюстендил до Перник.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кюстендил до Перник от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Кюстендил и Перник е 1 ч 5 мин.
Има ли директен автобус от Кюстендил към Перник?
Да, има директен автобус между Кюстендил и Перник.
Какви са емисиите на CO2 за Кюстендил до Перник от автобус?
Пътуването на автобус от Кюстендил до Перник създава 3.38kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кюстендил

Популярни маршрути

Международни маршрути от Кюстендил и близките райони

Други дестинации от Кюстендил

Основни маршрути до Перник

Свързани маршрути

Други популярни маршрути