Намерете автобус от Кюстендил до Перник

Започва от
7,01 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

От 6,99 лв.

Утре

От 7,01 лв.

2 Дни

откривам

Пътуването ви от Кюстендил до Перник с Virail

Планирате да пътувате от Кюстендил до Перник? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Кюстендил до Перник?

Цените на автобусните билети от Кюстендил до Перник варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Кюстендил до Перник ще струват 5,01 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 8,92 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Обобщение на пътуването с Автобус

Пътуването от Кюстендил до Перник от Bus е 45 км и отнема 1 ч. 5 мин.. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 10:00 и последното на 10:00. Възможно е да пътувате от Кюстендил до Перник от Bus само за 5,01 лв. или за 10,90 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 3,57 лв..

Най-добра цена 6,99 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 5 мин.
Връзка на ден 2
Най-ниската цена 6,99 лв.
Най-висока цена 10,86 лв.
Първо заминаване 10:00
Последно заминаване 10:00
Разстояние 45 km
Заминаване Кюстендил
Пристигане Перник
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni,

Автобус Билети от Кюстендил до Перник

  Feb 03
  3.57
  Feb 04
  3.58
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  Още
  Feb 08
  Още
  Feb 09
  Още
  Feb 10
  Още
  Feb 11
  Още
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  10°
  Feb 17
  Още
  10°
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
6,99 лв.
Feb 04
Saturday
7,01 лв.
Feb 05
Sunday
Още
Feb 06
Monday
Още
Feb 07
Tuesday
Още
Feb 08
Wednesday
Още
Feb 09
Thursday
Още

Най-доброто време за резервация на Кюстендил - Перник пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Кюстендил до Перник Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Полет
12.825kg
Влак
0.63kg
Автобус
3.06kg
Кола
2.205kg

Настаняване, което може да харесате в Перник

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време ще отнеме, за да отида от Кюстендил до Перник с автобус?

Пътуването от Кюстендил до Перник обхваща разстояние от 45 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч. 5 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч. 5 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Кюстендил до Перник по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Кюстендил до Перник?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Кюстендил до Перник, който тръгва в 10:00. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 10:00. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Кюстендил до Перник?

В Кюстендил спирките за заминаване включват Kyustendil Bus Station, Zhelezopatna Gara Square 2, Kyustendil Bus Station, Kyustendil and Kyustendil, Автогара. Когато пристигнете в Перник, може да успеете да слезете на спирки като Pernik Bus Station, Stantsionna St, Ul. Zheleznicharska, Pernik and Pernik Bus Station. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Кюстендил до Перник?

Ще можете да пътувате от Кюстендил до Перник, като използвате компании като Union Ivkoni (national), Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Distribusion. В комбинация тези доставчици предлагат средно 3 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 3 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Кюстендил до Перник, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 3 директни връзки от Кюстендил до Перник всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване