Намерете влак от Перник до София

Перник до София с влак

Пътуването от Перник до София от влак е 26,17 km и отнема 1 ч 15 мин. Има 27 връзки на ден, с първото заминаване на 04:15 ч. и последното на 21:14 ч.. Възможно е да пътувате от Перник до София от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването1 ч 15 мин
Връзка на ден27
Първо заминаване04:15 ч.
Последно заминаване21:14 ч.
Разстояние26,17 km
ЗаминаванеПерник
ПристиганеСофия
ПревозвачиBDZ

Бързо и лесно пътуване от Перник до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Перник до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Перник до София?

Средно билетът за влак от Перник до София ще ви струва . Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Перник до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Перник до София ще ви струва . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Перник до София с влак?

Пътуването от Перник до София с влак обикновено отнема 1 ч 15 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 26,17 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 1 ч 15 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Перник и София е около 26,17 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч 15 мин. Обаче най-бързите маршрути между Перник и София продължават 0 ч 41 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Перник до София?

Можете да тръгнете от Перник на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в София на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Перник и София. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Перник до София се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Перник до София, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 27 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Перник до София, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 14 директни връзки от Перник до София всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 13 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Перник до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Перник до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Перник до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Перник до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Перник до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Перник до София

Най-евтините билети за влак Перник - София могат да бъдат намерени само за 1,41 лв., ако имате късмет, или средно за 1,73 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 2,50 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с влак

Когато пътувате до София с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Перник до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Перник до София от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Перник до София Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.83kg
Автобус
1.96kg
Полет
5.23kg
Кола
4.19kg
Какви са емисиите на CO2 за Перник до София с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Перник и София са 1.83kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Перник и София? Като вземете влака между Перник и София, ще спестите 3.4kg CO2 емисии спрямо полет, 0.13kg спрямо автобус и 2.36kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Перник и София от влак?
Перник до София е 26,17 km.
Колко време трае влак между Перник и София?
Перник до София е средно 1 ч 15 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 41 мин.
Колко влак на ден преминават от Перник до София?
Перник до София има средно 27 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Перник до София?
Най-ранният влак от Перник до София тръгва на 04:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Перник до София?
Последният влак от Перник до София тръгва на 21:14 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кои станции мога да премина от Перник до София?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Перник, за да отидете до София. Можете да преминете от Pernik Bus Station и можете да стигнете до Sofia Central Bus Station and Sofia Airport.
Колко директни връзки преминават от Перник до София?
Има средно 14 от Перник до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Перник до София от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Перник и София е 0 ч 41 мин.
Има ли директен влак от Перник към София?
Да, има директен влак между Перник и София.
Какви са емисиите на CO2 за Перник до София от влак?
Пътуването на влак от Перник до София създава 1.83kg CO2 емисии.

Отидете локално от Перник

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Перник

Международни маршрути от Перник и близките райони

Други дестинации от Перник

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути