Намерете влак от Перник до София

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 8 мин.
Връзки на ден 172
Първо заминаване: 04:35
Последно отпътуване: 21:55
Разстояние 26km

Най-добрите оферти за вашия влак от Перник до София на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Перник до София: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Перник до София, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до София?

Средната цена на билети за влак от Перник до София е 2,08 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Перник до София могат да бъдат около 1,35 лв..

Цена на билет Перник - София всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
3 лв.3 лв. Още Още Още Още Още

Влакове от Перник до София


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Перник - София?

Можете да хванете влака до София на ПЕРНИК, който пристига на СОФИЯ.

Колко връзки дневно има за пътуване до София от Перник с влак?

31 връзки са налични всеки ден за пътуване от Перник до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 10 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 20 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Перник до София с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 49 minutes да стигнете до София с влак, но ще ви отнеме 41 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 04:11, докато последният тръгва от Перник в 21:11.