Намерете автобус от Радомир до Перник

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1 лв.
Продължителност на пътуването 20 мин.
връзки на ден 5
Първо заминаване 13:10
Последно отпътуване 17:55
разстояние 9 km

Virail ще намери за вас най-добрите оферти за автобус от Радомир до Перник

Ако търсите евтини автобусни билети от Радомир до Перник, virail е това, което търсите. Сравнявайки оферти от няколко доставчика, можете да намерите идеалното решение за вашия бюджет и график.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от Радомир до Перник?

Автобусните билети от Радомир до Перник струват средно 1 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от Радомир до Перник само за 1 лв..

Автобуси от Радомир до Перник

В колко часа са автобусите за Перник?

Пътуването от Радомир до Перник отнема 20 мин.. Докато първият автобус тръгва от Радомир в 13:10, последният е планиран за 17:55.

За сравнително кратки пътувания като това от Радомир до Перник, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

При пътуване с автобус до Перник от Радомир: колко връзки дневно има?

5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Радомир до Перник с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 5 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Радомир до Перник с автобус, има 5 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 5 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.