Намерете автобус от Перник до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,99 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 28 мин.
връзки на ден 13
Първо заминаване 18:20
Последно отпътуване 19:40
разстояние 26 km

С автобус от Перник до София: с virail е по-лесно

С virail лесно можете да намерите най-добрите оферти за вас: не пропускайте най-евтините автобусни билети от Перник до София. Изберете датата и филтрирайте резултатите по цена и заминаване: идеалното решение ви очаква.

Коя е най-ниската цена за автобусни билети от Перник до София?

Автобусните билети от Перник до София струват средно 2,99 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от Перник до София само за 2,95 лв..

Цена на билет - всеки ден

2,99 лв. 2,99 лв. Още Още Още 2,99 лв. Още

Автобуси от Перник до София

За кога са планирани автобусите от Перник до София?

Средната продължителност на пътуването е 1 ч. 29 мин., но най-бързите автобусни връзки ще ви закарат до София за :30 мин.. Първият автобус е насрочен за 13:00, а последният за 19:40.

Тъй като пътуването от Перник до София не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко автобусни връзки има от Перник до София всеки ден?

Ако искате да пътувате от Перник до София с автобус, има 12 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 12 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до София в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

12 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Перник до София с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.