Намерете автобус от Перник до София

Започва от
3,60 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

От 3,60 лв.

Утре

От 3,60 лв.

2 Дни

откривам

Стигнете от Перник до София с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Перник до София? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Перник до София, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Перник до София с автобус?

Цените на автобусните билети от Перник до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Перник до София ще струват 2,99 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 5,54 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Обобщение на пътуването с Автобус

Пътуването от Перник до София от Bus е 26 км и отнема 1 ч. 28 мин.. Има 34 връзки на ден, с първото заминаване на 17:00 и последното на 19:00. Възможно е да пътувате от Перник до София от Bus само за 2,99 лв. или за 7,49 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,84 лв..

Най-добра цена 3,60 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 25 мин.
Връзка на ден 34
Най-ниската цена 3,60 лв.
Най-висока цена 7,48 лв.
Първо заминаване 05:40
Последно заминаване 19:00
Разстояние 26 km
Заминаване Перник
Пристигане София
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони),

Автобус Билети от Перник до София

  Feb 03
  1.84
  Feb 04
  1.84
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  1.84
  Feb 07
  Още
  -2°
  Feb 08
  1.85
  -6°
  Feb 09
  Още
  -4°
  Feb 10
  Още
  -3°
  Feb 11
  Още
  -1°
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
3,60 лв.
Feb 04
Saturday
3,60 лв.
Feb 05
Sunday
Още
Feb 06
Monday
3,60 лв.
Feb 07
Tuesday
-2°
Още
Feb 08
Wednesday
-6°
3,62 лв.
Feb 09
Thursday
-4°
Още

Най-доброто време за резервация на Перник - София пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Перник до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Полет
7.695kg
Влак
0.378kg
Автобус
1.836kg
Кола
1.323kg

Настаняване, което може да харесате в София

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време отнема пътуването от Перник до София с автобус?

Разстоянието между Перник и София е около 27 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч. 28 мин.. Обаче най-бързите маршрути между Перник и София продължават 15 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време на деня мога да пътувам от Перник до София?

Първият заминаващ за деня от Перник до София тръгва в 17:00, докато последния отпътуващ за деня е в 19:00. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Перник и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Перник до София с автобус?

В Перник спирките за заминаване включват Pernik, Pernik Bus Station, Stantsionna St, Ul. Zheleznicharska and Pernik Bus Station. Когато пристигнете в София, може да успеете да слезете на спирки като Sofia Serdika, Sofia Bus Station Ovcha Kupel, Ovcha Kupel Blvd 1, Poduyane, Knyaginya Maria Luiza, Sofia Bus And Coach Station Zapad, Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Sofia Serdica Bus Station and Avtostantsia "ovcha Kupel". Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Перник до София?

Маршрутът от Перник до София се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (national), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni and Distribusion. От този списък на транспортните компании има до 36 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Перник са средно 19 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Перник до София, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 19 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване