Автобус Перник - София цени от 3,58 лв.

Започва от
3,58 лв.
откривам

Перник до София с автобус

Пътуването от Перник до София от автобус е 26,17 km и отнема 1 ч 24 мин. Има 24 връзки на ден, с първото заминаване на 05:40 ч. и последното на 19:15 ч.. Възможно е да пътувате от Перник до София от автобус само за 3,58 лв. или за 7,45 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 3,58 лв..

Най-ниската цена3,58 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 24 мин
Връзка на ден24
Най-ниската цена3,58 лв.
Най-висока цена7,45 лв.
Първо заминаване05:40 ч.
Последно заминаване19:15 ч.
Разстояние26,17 km
ЗаминаванеПерник
ПристиганеСофия
Превозвачи

Бързо и лесно пътуване от Перник до София с Virail

Планирате да пътувате от Перник до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Перник до София?

Най-евтините автобусни билети от Перник до София струват 3,58 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 5,83 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Перник до София.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Перник до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Перник до София. Средно обаче ще платите около 5,83 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Перник до София с автобус?

Средното време за пътуване е 1 ч 24 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 26,17 km от Перник до София. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Перник до София да отнеме повече от 1 ч 24 мин. Пътуването от Перник до София обхваща разстояние от 26,17 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 24 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 35 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Перник до София по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Перник до София?

По принцип първото отпътуване за деня от Перник ще бъде в 05:40 ч., а последното - в 19:15 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Перник до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Перник до София, който обикновено тръгва в 05:40 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 19:15 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Перник до София с автобус?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Перник и София. Можете да започнете пътуването си в Перник на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в София. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Перник до София.

Колко ежедневни пътувания има от Перник до София?

Маршрутът от Перник до София се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Перник са средно 24 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Перник до София, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 24 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Перник до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Перник до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Перник до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Перник до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Перник до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 3,60 лв. до 3,68 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 2% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Перник до София

Най-евтините автобусни билети Перник - София могат да бъдат намерени само за 2,95 лв., ако имате късмет, или средно за 3,47 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 3,66 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Перник до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Перник до София от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Перник до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.83kg
Автобус
1.96kg
Полет
5.23kg
Кола
4.19kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Перник до София?
Билет автобус от Перник до София е 5,83 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 3,58 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Перник до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Перник до София е 3,58 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Перник и София от автобус?
Перник до София е 26,17 km.
Колко време трае автобус между Перник и София?
Перник до София е средно 1 ч 24 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 35 мин.
Колко автобус на ден преминават от Перник до София?
Перник до София има средно 24 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Перник до София?
Най-ранният автобус от Перник до София тръгва на 05:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Перник до София?
Последният автобус от Перник до София тръгва на 19:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Перник до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 3,58 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Перник до София?
Има средно 24 от Перник до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Перник до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Перник и София е 0 ч 35 мин.
Има ли директен автобус от Перник към София?
Да, има директен автобус между Перник и София.
Какви са емисиите на CO2 за Перник до София от автобус?
Пътуването на автобус от Перник до София създава 1.96kg CO2 емисии.

Отидете локално от Перник

Популярни маршрути

Международни маршрути от Перник и близките райони

Други дестинации от Перник

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути