Автобус Стара Загора - Пазарджик цени от 15,79 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Стара Загора до Пазарджик с автобус

Пътуването от Стара Загора до Пазарджик от автобус е 110,79 km и отнема 2 ч 35 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 15:45 ч. и последното на 15:45 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Пазарджик от автобус само за 15,79 лв. или за 18,90 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 15,79 лв..

Най-ниската цена15,79 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 35 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена15,79 лв.
Най-висока цена18,90 лв.
Първо заминаване15:45 ч.
Последно заминаване15:45 ч.
Разстояние110,79 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеПазарджик
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Стара Загора до Пазарджик

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Стара Загора до Пазарджик с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Стара Загора до Пазарджик. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват автобусните билети от Стара Загора до Пазарджик?

Цените на автобусните билети от Стара Загора до Пазарджик варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Стара Загора до Пазарджик ще струват 15,79 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 17,36 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Пазарджик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Стара Загора до Пазарджик ще ви струва средно 17,36 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Стара Загора до Пазарджик с автобус?

Разстоянието между Стара Загора и Пазарджик е приблизително 110,79 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 35 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между Стара Загора и Пазарджик е около 110,79 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 2 ч 35 мин. Обаче най-бързите маршрути между Стара Загора и Пазарджик продължават 2 ч 35 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от Стара Загора до Пазарджик?

По принцип първото отпътуване за деня от Стара Загора ще бъде в 15:45 ч., а последното - в 15:45 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Стара Загора до Пазарджик могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Стара Загора до Пазарджик, който тръгва в 15:45 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 15:45 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Стара Загора to Пазарджик

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Стара Загора до Пазарджик?

В Стара Загора спирките за заминаване включват Stara Zagora AG. Когато пристигнете в Пазарджик, може да успеете да слезете на спирки като Pazardzhik Coach Station,Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Стара Загора за Пазарджик?

Маршрутът от Стара Загора до Пазарджик се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Стара Загора са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Стара Загора до Пазарджик, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Пазарджик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Стара Загора до Пазарджик

Евтини билети за автобус от Стара Загора до Пазарджик
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Пазарджик.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Пазарджик, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Пазарджик.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Стара Загора до Пазарджик

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пазарджик с автобус

Когато пътувате до Пазарджик с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Стара Загора до Пазарджик
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Пазарджик от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Стара Загора до Пазарджик Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
7.76kg
Автобус
8.31kg
Полет
22.16kg
Кола
17.73kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Стара Загора до Пазарджик?
Билет автобус от Стара Загора до Пазарджик е 17,36 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 15,79 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Пазарджик?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Пазарджик е 15,79 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Пазарджик от автобус?
Стара Загора до Пазарджик е 110,79 km.
Колко време трае автобус между Стара Загора и Пазарджик?
Стара Загора до Пазарджик е средно 2 ч 35 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 35 мин.
Колко автобус на ден преминават от Стара Загора до Пазарджик?
Стара Загора до Пазарджик има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Стара Загора до Пазарджик?
Най-ранният автобус от Стара Загора до Пазарджик тръгва на 15:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Стара Загора до Пазарджик?
Последният автобус от Стара Загора до Пазарджик тръгва на 15:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Пазарджик?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 15,79 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Стара Загора до Пазарджик?
Има средно 2 от Стара Загора до Пазарджик.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Пазарджик от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Стара Загора и Пазарджик е 2 ч 35 мин.
Има ли директен автобус от Стара Загора към Пазарджик?
Да, има директен автобус между Стара Загора и Пазарджик.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Пазарджик от автобус?
Пътуването на автобус от Стара Загора до Пазарджик създава 8.31kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Пазарджик

Свързани маршрути

Други популярни маршрути