• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Пловдив до Пазарджик Тръгване от 2,78 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Пазарджик

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Пазарджик с Virail

Планирате да пътувате от Пловдив до Пазарджик? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Пловдив до Пазарджик с автобус?

Най-евтините автобусни билети от Пловдив до Пазарджик струват 2,78 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 4,10 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Пазарджик.Пловдив да се Пазарджик с автобус

Най-добра цена 2,80 лв.
Продължителност на пътуването 41 мин.
връзки на ден 17
Първо заминаване 15:00
Последно отпътуване 21:00
разстояние 35 km

Цена на билет Пловдив - Пазарджик всеки ден

 
Днес
4,01 лв.
Утре
2,80 лв.
След 2 дни
Още
След 3 дни
4,01 лв.
След 4 дни
3,36 лв.
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
17
Превозвачи
3
Минимална цена
2,78 лв.
Максимална цена
6,36 лв.

Пловдив - Пазарджик

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

3,36 лв.

Дата
събота 23 октомври 2021
Union Ivkoni-logo
Train Station - Avtogara Pazardzhik
05:30 - 06:30
Union Ivkoni
1 ч.
CO2: 1.11kg
Най-
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 45 мин.
Plovdiv Bus and Coach Station Sever - Пазарджик Нова автогара
05:30 - 06:15
4,01 лв.
Union ivkoni unibus-logo
Union ivkoni unibus
Времетраене: 45 мин.
Plovdiv Bus station Plovdiv-South, Hristo Botev Blvd 47 - Pazardzhik Bus Station, Hristo Kasabvelev Street 2
13:15 - 14:00
2,80 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 1 ч.
Sever - Avtogara Pazardzhik
05:30 - 06:30
5,87 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 45 мин.
Sever - Avtogara Pazardzhik
05:30 - 06:15
6,34 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 40 мин.
Sever - Avtogara Pazardzhik
07:00 - 07:40
6,34 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 40 мин.
Sever - Avtogara Pazardzhik
08:30 - 09:10
6,34 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 40 мин.
Sever - Avtogara Pazardzhik
09:00 - 09:40
6,34 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Пловдив до Пазарджик с автобус?

Пътуването между Пловдив и Пазарджик продължава около 35 km и обикновено отнема приблизително 41 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 40 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Пловдив до Пазарджик възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време на деня мога да пътувам от Пловдив до Пазарджик?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Пловдив до Пазарджик, който тръгва в 05:30. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 21:00. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пловдив до Пазарджик с автобус?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като Train Station, Plovdiv Bus and Coach Station Sever, Sever, Plovdiv Sever, Plovdiv Bus Station Plovdiv-Sever, Dimitar Stambolov Street 2 and Plovdiv Bus station Plovdiv-South, Hristo Botev Blvd 47. Те ви свързват със спирки, включително Avtogara Pazardzhik, Пазарджик Нова автогара, Pazardzhik AG and Pazardzhik Bus Station, Hristo Kasabvelev Street 2 в Пазарджик. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в Пазарджик, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Пловдив до Пазарджик се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Пловдив до Пазарджик може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 17 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union ivkoni unibus. В особено натоварени дни може да има до 26 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Пловдив до Пазарджик. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Пловдив до Пазарджик варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 17 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.