Автобус Пловдив - Пазарджик цени от 4,99лв.

Започва от
4,99лв.
откривам

Пловдив до Пазарджик с автобус

Пътуването от Пловдив до Пазарджик от автобус е 34,8 km и отнема 40 мин.. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 10:00 и последното на 20:00. Възможно е да пътувате от Пловдив до Пазарджик от автобус само за 4,99лв. или за 37,92лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,99лв..

Най-добра цена 4,99лв.
Продължителност на пътуването 40 мин.
Връзка на ден 6
Най-ниската цена 4,99лв.
Най-висока цена 37,92лв.
Първо заминаване 10:00
Последно заминаване 20:00
Разстояние 34,8 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Пазарджик
Превозвачи Union Ivkoni

Автобус Билети от Пловдив до Пазарджик

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  23°
  Sep 29
  Още
  25°
  Sep 30
  Още
  26°
  Oct 01
  Още
  26°
  Oct 02
  Още
  28°
  Oct 03
  Още
  29°
  Oct 04
  Още
  29°
  Oct 05
  Още
  30°
  Oct 06
  Още
  28°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  23°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Пазарджик с Virail

Планирате да пътувате от Пловдив до Пазарджик? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Пловдив до Пазарджик с автобус?

Най-евтините автобусни билети от Пловдив до Пазарджик струват 4,97лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 10,10лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Пазарджик.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Пловдив до Пазарджик
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Пазарджик.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Пазарджик, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Пазарджик.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 3лв. до 5лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 33% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Пловдив до Пазарджик

Най-евтините автобусни билети Пловдив - Пазарджик могат да бъдат намерени само за 4лв., ако имате късмет, или средно за 5лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 5лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пазарджик с автобус

Когато пътувате до Пазарджик с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni от Пловдив до Пазарджик
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Пазарджик от автобус.
съоръжения Union Ivkoni
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

Пловдив до Пазарджик Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
0.4kg
Автобус
2.4kg
Полет
95.3kg
Кола
9.2kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Пловдив до Пазарджик?
Билет автобус от Пловдив до Пазарджик е 8,84лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,99лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Пазарджик?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Пазарджик е 4,99лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Пазарджик от автобус?
Пловдив до Пазарджик е 34,8 km.
Колко време трае автобус между Пловдив и Пазарджик?
Пловдив до Пазарджик е средно 1 ч. 3 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 40 мин..
Какви компании работят от Пловдив до Пазарджик?
Пловдив до Пазарджик се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Пловдив до Пазарджик?
Пловдив до Пазарджик има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Пловдив до Пазарджик?
Най-ранният автобус от Пловдив до Пазарджик тръгва на 10:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Пловдив до Пазарджик?
Последният автобус от Пловдив до Пазарджик тръгва на 20:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Пазарджик?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 4,99лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Пловдив до Пазарджик?
Има 5 станция(и), от която можете да се отклоните от Пловдив, за да отидете до Пазарджик. Можете да преминете от Train Station, Sever, Plovdiv Bus Station Plovdiv-north, Dimitar Stambolov St 2, Plovdiv and Plovdiv Bus And Coach Station Sever и можете да стигнете до Bus And Coach Station Pazardzhik, Pazardzhik Pazardzhik Bus Station, Hristo Kasabvelev St 2, Pazardzhik Ag, Avtogara Pazardzhik and Pazardjik Bus Station.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Пазарджик?
Има средно 5 от Пловдив до Пазарджик.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Пазарджик от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Пловдив и Пазарджик е 40 мин..
Има ли директен автобус от Пловдив към Пазарджик?
Да, има директен автобус между Пловдив и Пазарджик.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Пазарджик от автобус?
Пътуването на автобус от Пловдив до Пазарджик създава 2.4kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Пазарджик

Свързани маршрути

Други популярни маршрути