Намерете автобус от Пловдив до Пазарджик

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,99 лв.
Продължителност на пътуването 45 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 05:30
Последно отпътуване 05:30
разстояние 35 km

На virail са най-добрите оферти за автобуси от Пловдив до Пазарджик

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Пловдив до Пазарджик в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Коя е най-ниската цена за автобусни билети от Пловдив до Пазарджик?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от Пловдив до Пазарджик само за 2,78 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 4,01 лв..

Цена на билет - всеки ден

3,99 лв. 3,99 лв. 4,01 лв. Още Още 4,01 лв. Още

Автобуси от Пловдив до Пазарджик

За кога са планирани автобусите по линията Пловдив - Пазарджик?

Средната продължителност на пътуването е 45 мин., но най-бързите автобусни връзки ще ви закарат до Пазарджик за :40 мин.. Първият автобус е насрочен за 22:20, а последният за 05:30.

Тъй като пътуването от Пловдив до Пазарджик не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко автобусни връзки има от Пловдив до Пазарджик всеки ден?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Пловдив до Пазарджик с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Ако искате да пътувате от Пловдив до Пазарджик с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.