Автобус Пловдив - Пазарджик цени от 4,99 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Пловдив до Пазарджик с автобус

Пътуването от Пловдив до Пазарджик от автобус е 34,82 km и отнема 1 ч 3 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 09:00 ч. и последното на 19:00 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Пазарджик от автобус само за 4,99 лв. или за 37,92 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,99 лв..

Най-ниската цена4,99 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 3 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена4,99 лв.
Най-висока цена37,92 лв.
Първо заминаване09:00 ч.
Последно заминаване19:00 ч.
Разстояние34,82 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеПазарджик
ПревозвачиUnion Ivkoni

Пътуването ви от Пловдив до Пазарджик с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Пазарджик? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Пазарджик, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Пловдив до Пазарджик?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Пазарджик. Средно обаче ще платите около 8,84 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 4,99 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Пазарджик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Пловдив до Пазарджик ще ви струва средно 8,84 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Пловдив до Пазарджик с автобус?

При разстояние от 34,82 km между Пловдив и Пазарджик, обикновено отнема 1 ч 3 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 1 ч 3 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Пловдив до Пазарджик обхваща разстояние от 34,82 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 3 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 40 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Пловдив до Пазарджик по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Пловдив до Пазарджик?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Пловдив до Пазарджик, който тръгва в 09:00 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 19:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Пловдив в 09:00 ч., а последният - в 19:00 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Пловдив до Пазарджик могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Пловдив до Пазарджик?

В Пловдив спирките за заминаване включват Plovdiv Central Train Station. Когато пристигнете в Пазарджик, може да успеете да слезете на спирки като Pazardzhik Coach Station,Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Пловдив до Пазарджик?

Маршрутът от Пловдив до Пазарджик се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Пловдив са средно 6 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Пловдив до Пазарджик, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 5 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 1 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Пазарджик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Пловдив до Пазарджик
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Пазарджик.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Пазарджик, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Пазарджик.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 3,35 лв. до 5,03 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 33% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Пловдив до Пазарджик

Най-евтините автобусни билети Пловдив - Пазарджик могат да бъдат намерени само за 3,87 лв., ако имате късмет, или средно за 4,81 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 5,26 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пазарджик с автобус

Когато пътувате до Пазарджик с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Пловдив до Пазарджик
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Пазарджик от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Пловдив до Пазарджик Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
2.44kg
Автобус
2.61kg
Полет
6.96kg
Кола
5.57kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Пловдив до Пазарджик?
Билет автобус от Пловдив до Пазарджик е 8,84 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,99 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Пазарджик?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Пазарджик е 4,99 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Пазарджик от автобус?
Пловдив до Пазарджик е 34,82 km.
Колко време трае автобус между Пловдив и Пазарджик?
Пловдив до Пазарджик е средно 1 ч 3 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 40 мин.
Колко автобус на ден преминават от Пловдив до Пазарджик?
Пловдив до Пазарджик има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Пловдив до Пазарджик?
Най-ранният автобус от Пловдив до Пазарджик тръгва на 09:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Пловдив до Пазарджик?
Последният автобус от Пловдив до Пазарджик тръгва на 19:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Пазарджик?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 4,99 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Пазарджик?
Има средно 5 от Пловдив до Пазарджик.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Пазарджик от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Пловдив и Пазарджик е 0 ч 40 мин.
Има ли директен автобус от Пловдив към Пазарджик?
Да, има директен автобус между Пловдив и Пазарджик.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Пазарджик от автобус?
Пътуването на автобус от Пловдив до Пазарджик създава 2.61kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Пазарджик

Свързани маршрути

Други популярни маршрути