Намерете автобус от Пазарджик до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,99 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 45 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 06:15
Последно отпътуване 06:15
разстояние 100 km

На virail са най-добрите оферти за автобуси от Пазарджик до София

Virail сравнява за вас повече от 200 доставчика, за да намери решението, което по-добре отговаря на вашите нужди. Можете да филтрирате резултатите според бюджета си, за да намерите най-доброто решение за вашето пътуване от Пазарджик до София.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от Пазарджик до София?

Автобусните билети от Пазарджик до София струват средно 11,01 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от Пазарджик до София само за 7,71 лв..

Цена на билет - всеки ден

10,99 лв. 10,99 лв. 10,99 лв. 11,01 лв. Още 10,99 лв. 10,99 лв.

Автобуси от Пазарджик до София

Кога заминават първите и последните автобуси от Пазарджик до София?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от Пазарджик е в 14:00, докато последният автобус е в 06:15. Пътуването отнема средно 1 ч. 45 мин., но може и да продължи :1 ч. 5 мин. с най-бързите връзки.

За сравнително кратки пътувания като това от Пазарджик до София, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

Колко връзки дневно има, за да отидете до София от Пазарджик с автобус?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Пазарджик до София с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до София в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Пазарджик до София с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.