Train Illustration

Намерете автобус от Пазарджик до София

Тръгване от
4,50 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 12,01 лв.
С Автобус

Утре

От 11,96 лв.
С Автобус

2 Дни

От 11,96 лв.

Бързо и лесно пътуване от Пазарджик до София с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Пазарджик до София. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Пазарджик до София?

Цените на автобусните билети от Пазарджик до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Пазарджик до София ще струват 4,50 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 13,71 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Пазарджик да се София с автобус

Най-добра цена 11,88 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 30 мин.
връзки на ден 5
Първо заминаване 09:05
Последно отпътуване 17:30
разстояние 100 km
Заминаване Пазарджик
Пристигане София
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Union ivkoni unibus

Цена на билет Пазарджик - София всеки ден

 
Днес
11,96 лв.
Утре
12,01 лв.
След 2 дни
11,96 лв.
След 3 дни
11,96 лв.
След 4 дни
Още
След 5 дни
11,96 лв.
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
4
Превозвачи
4
Минимална цена
4,50 лв.
Максимална цена
244,87 лв.

Пазарджик - София

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

12 лв.

Дата
неделя 2 октомври 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Пазарджик Нова автогара - София Централна автогара
06:15 - 08:00
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
1 ч. 45 мин.
CO2: 3.51kg
Най-

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Пазарджик до София с автобус?

Пътуването между Пазарджик и София продължава около 100 km и обикновено отнема приблизително 2 ч. 37 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч. 30 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Пазарджик до София възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време са първото и последното заминаване от Пазарджик до София?

Първото пътуване за деня тръгва от Пазарджик в 12:30. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 17:30. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Пазарджик и София. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Пазарджик до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пазарджик от следните спирки: Pazardzhik AG, Avtogara Pazardzhik, Pazardzhik Bus Station, Hristo Kasabvelev Street 2 and Пазарджик Нова автогара. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sofia Serdika, Serdika, Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Sofia Avtobusna Spirka and Sofia Central Bus Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко ежедневни пътувания има от Пазарджик до София?

Точният брой на пътуванията от Пазарджик до София може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 5 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni and Union ivkoni unibus. В особено натоварени дни може да има до 8 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Пазарджик до София. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Пазарджик до София варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 5 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване