Автобус София - Калофер цени от 15,95 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

София до Калофер с автобус

Пътуването от София до Калофер от автобус е 136,13 km и отнема 2 ч 35 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 12:00 ч. и последното на 17:00 ч.. Възможно е да пътувате от София до Калофер от автобус само за 15,95 лв. или за 19,88 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 15,95 лв..

Най-ниската цена15,95 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 35 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена15,95 лв.
Най-висока цена19,88 лв.
Първо заминаване12:00 ч.
Последно заминаване17:00 ч.
Разстояние136,13 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеКалофер
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от София до Калофер

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от София до Калофер с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Калофер. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от София до Калофер с автобус?

Цените на автобусните билети от София до Калофер варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Калофер ще струват 15,95 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 17,89 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Калофер. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от София до Калофер, можете да очаквате да платите средно около 17,89 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от София до Калофер с автобус?

Пътуването от София до Калофер с автобус обикновено отнема 2 ч 35 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 136,13 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 2 ч 35 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между София и Калофер е около 136,13 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 2 ч 35 мин. Обаче най-бързите маршрути между София и Калофер продължават 2 ч 20 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Калофер?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 12:00 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 17:00 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Калофер. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от София до Калофер, който тръгва в 12:00 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 17:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from София to Калофер

Кои спирки се използват при пътуване от София до Калофер?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Калофер. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те се свързват със спирки, включително Family Hotel George в Калофер. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Калофер.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Калофер?

Маршрутът от София до Калофер се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 4 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Калофер, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 4 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Калофер. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Калофер

Евтини билети за автобус от София до Калофер
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Калофер.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Калофер, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Калофер.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Калофер

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 15,95 лв. до 16,30 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 2% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Калофер

Най-евтините автобусни билети София - Калофер могат да бъдат намерени само за 13,11 лв., ако имате късмет, или средно за 14,67 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,01 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Калофер с автобус

Когато пътувате до Калофер с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Калофер
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Калофер от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

София до Калофер Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
9.53kg
Автобус
10.21kg
Полет
27.23kg
Кола
21.78kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Калофер?
Билет автобус от София до Калофер е 17,89 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 15,95 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Калофер?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Калофер е 15,95 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Калофер от автобус?
София до Калофер е 136,13 km.
Колко време трае автобус между София и Калофер?
София до Калофер е средно 2 ч 35 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 20 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Калофер?
София до Калофер има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Калофер?
Най-ранният автобус от София до Калофер тръгва на 12:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Калофер?
Последният автобус от София до Калофер тръгва на 17:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Калофер?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 15,95 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Калофер?
Има средно 4 от София до Калофер.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Калофер от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Калофер е 2 ч 20 мин.
Има ли директен автобус от София към Калофер?
Да, има директен автобус между София и Калофер.
Какви са емисиите на CO2 за София до Калофер от автобус?
Пътуването на автобус от София до Калофер създава 10.21kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Калофер

Свързани маршрути

Други популярни маршрути