Train Illustration

Намерете автобус от Сопот, Област Пловдив до Калофер

Тръгване от
2,60 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

От 4,99 лв.
С Автобус

2 Дни

откривам

Пътуването ви от Сопот, Област Пловдив до Калофер с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Сопот, Област Пловдив до Калофер. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват автобусните билети от Сопот, Област Пловдив до Калофер?

Цените на автобусните билети от Сопот, Област Пловдив до Калофер варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Сопот, Област Пловдив до Калофер ще струват 2,60 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 6,79 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Сопот, Област Пловдив да се Калофер с автобус

Най-добра цена 4,99 лв.
Продължителност на пътуването 30 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 14:05
Последно отпътуване 19:05
разстояние 19 km
Заминаване Сопот, Област Пловдив
Пристигане Калофер
Превозвачи Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Цена на билет Сопот, Област Пловдив - Калофер всеки ден

 
Днес
Още
Утре
4,99 лв.
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
4
Превозвачи
2
Минимална цена
2,60 лв.
Максимална цена
8,86 лв.

Сопот, Област Пловдив - Калофер

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

5 лв.

Дата
четвъртък 8 септември 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Sopot E871 - Kalofer Family Hotel George
19:05 - 19:50
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
45 мин.
CO2: 0.68kg
Най-

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Сопот, Област Пловдив до Калофер с автобус?

Пътуването между Сопот, Област Пловдив и Калофер с автобус обикновено отнема 32 мин., за да се измине разстояние от 20 km. Най-краткото пътуване от Сопот, Област Пловдив до Калофер ще ви отнеме 15 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Калофер е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от Сопот, Област Пловдив до Калофер?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Сопот, Област Пловдив до Калофер, който тръгва в 14:16. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 19:05. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Сопот, Област Пловдив до Калофер?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Сопот, Област Пловдив и Калофер. Можете да започнете пътуването си в Сопот, Област Пловдив на спирки като Sopot and Sopot E871. Те се свързват със спирки, включително Family Hotel George and Kalofer Family Hotel George в Калофер. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Сопот, Област Пловдив до Калофер.

Колко пътувания от Сопот, Област Пловдив до Калофер се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Сопот, Област Пловдив до Калофер може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 4 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. В особено натоварени дни може да има до 4 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Сопот, Област Пловдив до Калофер. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Сопот, Област Пловдив до Калофер варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 4 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване