Автобус Сопот, Област Пловдив - Калофер цени от 6,01 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Сопот, Област Пловдив до Калофер с автобус

Пътуването от Сопот, Област Пловдив до Калофер от автобус е 19,47 km и отнема 0 ч 17 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 14:05 ч. и последното на 19:00 ч.. Възможно е да пътувате от Сопот, Област Пловдив до Калофер от автобус само за 6,01 лв. или за 7,49 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,01 лв..

Най-ниската цена6,01 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 17 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена6,01 лв.
Най-висока цена7,49 лв.
Първо заминаване14:05 ч.
Последно заминаване19:00 ч.
Разстояние19,47 km
ЗаминаванеСопот, Област Пловдив
ПристиганеКалофер
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Сопот, Област Пловдив до Калофер

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Стигнете от Сопот, Област Пловдив до Калофер с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Сопот, Област Пловдив до Калофер. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Сопот, Област Пловдив до Калофер с автобус?

Когато пътувате от Сопот, Област Пловдив до Калофер, можете да очаквате да платите средно около 6,75 лв.. Може да успеете да намерите цени до 6,01 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сопот, Област Пловдив до Калофер. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Сопот, Област Пловдив до Калофер ще ви струва средно 6,75 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от Сопот, Област Пловдив до Калофер с автобус?

Пътуването между Сопот, Област Пловдив и Калофер с автобус е приблизително 19,47 km. Ще ви отнеме около 0 ч 17 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от Сопот, Област Пловдив до Калофер, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Сопот, Област Пловдив и Калофер ще завършат пътуването през 0 ч 15 мин. Средно ще ви отнеме около 0 ч 17 мин, за да пътувате 19,47 km между Сопот, Област Пловдив и Калофер.

По кое време са първото и последното заминаване от Сопот, Област Пловдив до Калофер?

По принцип първото отпътуване за деня от Сопот, Област Пловдив ще бъде в 14:05 ч., а последното - в 19:00 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Сопот, Област Пловдив до Калофер могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първият отпътуващ през нощта от Сопот, Област Пловдив до Калофер тръгва в 14:05 ч., докато последният отпътува в 19:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Сопот, Област Пловдив и Калофер. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Сопот, Област Пловдив до Калофер?

Ще можете да напуснете Сопот, Област Пловдив, като използвате спирки като Sopot, Boulevard Ivan Vazov / Kiril Nektariev st. (Сопот, бул. Иван Вазов / улица Кирил Нектариев). Те ви свързват със спирки, включително Family Hotel George в Калофер. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Сопот, Област Пловдив, или в Калофер, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Сопот, Област Пловдив за Калофер?

Средно има 4 заминаващи ежедневно от Сопот, Област Пловдив до Калофер. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 4 заминаващи от Сопот, Област Пловдив, които пътуват директно до Калофер. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сопот, Област Пловдив до Калофер. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Сопот, Област Пловдив до Калофер

Евтини билети за автобус от Сопот, Област Пловдив до Калофер
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сопот, Област Пловдив до Калофер.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сопот, Област Пловдив до Калофер, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сопот, Област Пловдив до Калофер.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Сопот, Област Пловдив до Калофер

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Калофер с автобус

Когато пътувате до Калофер с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Сопот, Област Пловдив до Калофер
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сопот, Област Пловдив до Калофер от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Сопот, Област Пловдив до Калофер Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.36kg
Автобус
1.46kg
Полет
3.89kg
Кола
3.11kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Сопот, Област Пловдив до Калофер?
Билет автобус от Сопот, Област Пловдив до Калофер е 6,75 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,01 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сопот, Област Пловдив до Калофер?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сопот, Област Пловдив до Калофер е 6,01 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сопот, Област Пловдив и Калофер от автобус?
Сопот, Област Пловдив до Калофер е 19,47 km.
Колко време трае автобус между Сопот, Област Пловдив и Калофер?
Сопот, Област Пловдив до Калофер е средно 0 ч 17 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 15 мин.
Колко автобус на ден преминават от Сопот, Област Пловдив до Калофер?
Сопот, Област Пловдив до Калофер има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Сопот, Област Пловдив до Калофер?
Най-ранният автобус от Сопот, Област Пловдив до Калофер тръгва на 14:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Сопот, Област Пловдив до Калофер?
Последният автобус от Сопот, Област Пловдив до Калофер тръгва на 19:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сопот, Област Пловдив до Калофер?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 6,01 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Сопот, Област Пловдив до Калофер?
Има средно 4 от Сопот, Област Пловдив до Калофер.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сопот, Област Пловдив до Калофер от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Сопот, Област Пловдив и Калофер е 0 ч 15 мин.
Има ли директен автобус от Сопот, Област Пловдив към Калофер?
Да, има директен автобус между Сопот, Област Пловдив и Калофер.
Какви са емисиите на CO2 за Сопот, Област Пловдив до Калофер от автобус?
Пътуването на автобус от Сопот, Област Пловдив до Калофер създава 1.46kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сопот, Област Пловдив

Популярни маршрути

Международни маршрути от Сопот, Област Пловдив и близките райони

Други дестинации от Сопот, Област Пловдив

Основни маршрути до Калофер

Свързани маршрути

Други популярни маршрути