Намерете автобус от Карлово до Калофер

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,29 лв.
Продължителност на пътуването 20 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 15:40
Последно отпътуване 14:30
разстояние 15 km

Намерете с virail своя автобус от Карлово до Калофер

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Карлово до Калофер в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от Карлово до Калофер?

Можете да намерите най-евтините автобусни билети от Карлово до Калофер от 2,29 лв., като резервирате предварително. Ако не можете, автобусните билети от Карлово до Калофер струват около 3,46 лв..

Автобуси от Карлово до Калофер

За кога са планирани автобусите по линията Карлово - Калофер?

Пътуването от Карлово до Калофер отнема 20 мин.. Докато първият автобус тръгва от Карлово в 15:40, последният е планиран за 14:30.

Тъй като пътуването от Карлово до Калофер не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко връзки дневно съществуват, за да отидете до Калофер от Карлово с автобус?

3 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Карлово до Калофер с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 3 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Ако искате да пътувате от Карлово до Калофер с автобус, има 3 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 3 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.